ARC Review for Hidden Seams by Alessandra Torre

2018. január 18., csütörtök


Sziasztok!

Alessandra Torrét hazánkban Sötét hazugságok könyvéről ismerhetjük, ami egy igazi csavarokkal és érzelmekkel teli történet. Most Hidden Seams könyvéről írok nektek. Már a borító is szemet gyönyörködtető, és még neki sem álltunk olvasni.
Rengeteg gyengéd pillanat, vágy, csodálatos szerelmi románc! Ezt kapod ha te is elolvasod!

35567053

Fülszöveg:

A billion-dollar fashion empire, and it’s about to be mine…

I've worked a decade for this. I've sold my soul and my reputation. I've lived a lie, smiled for the cameras, and hated myself, all for this inheritance.

And then … she pops up. A mysterious heir with a rap sheet, combat boots, and a mouth that I want to pin shut with my—

It doesn’t matter. I’ve played this game for a decade. I can continue the charade a little longer, keep my hands to myself and her body out of my mind. I can keep my secret until the ink dries and everything is mine.

Or not.

Értékelésem

Mondanom sem kell mennyire imádtam a könyvet, egyedi, csodálatos és szívmelengető történetet kaptunk ismételten. A karakterek megnevettettek, ez a könyv megnevettetett!  Alessandra Torre ismét magasra rakta azt a bizonyos lécet! 
Minden egyes érzés a magánytól a reményig, csakúgy mint a kettejük közt szikrázó szexuális feszültség szinte kézzel tapintható volt. 
Adott Avery, egy csodálatos nő aki nem csak szép de a szíve is aranyból van, mindemellett a világ legkirályabb munkája az övé.
Találkozik Marcoval az elkényeztetett gazdag és őrülten magányos ámde annál pajzánabb életet élő férfival. 
És működött a kémia, szinte mágneses vonzás volt közöttük az a fajta amelyiknek nem parancsol semmilyen szabály vagy racionális gondolkodás.

Rengeteg gyengéd pillanat, vágy, csodálatos szerelmi románc! Ezt kapod ha te is elolvasod!

My review in English

Neddless to say I adored this book because it was a unique amazing heart-warming story. The characters made me laugh end the book made me laugh too. Alessandra Torre set the bar high again as always. 
All emotions were totally animated from privacy to hope and the sparking sexual tension between Avery and Marco. 
Avery is a wonderful woman who is not only beautiful but her heart is gold. Futhermore she has the best one job of the world. 
Marco is a pampered rich and dementedly lonely man who lives an impish life. 
And of course chemistry worked, there was almost a magnetic attraction between them. It was a strong emotion that is not commanded by any rules or rational thinking. 

Lots of gentle emotions, desire and amazing love story. You will get it when you read it.

Köszönöm hogy elolvastad!
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co