Movie Book Tag/ Kedvenc filmek Book Tag

2018. január 13., szombat


Sziasztok!

Mint azt láthatjátok mi sem hagyhattuk ki ezt a TAG-et mivel nagy film- és sorozat rajongók is vagyunk! Ha szeretnétek ti is töltsétek ki nyugodtan, számunkra nagyon jó szórakozás volt!


G: Azt hiszem a P.S: I love you, annyira szívhez szóló film volt, emlékszem hogy kapcsolgattam otthon és egyszer csak ott ragadtam a képernyő előtt.
C: Az olyan rég volt, hogy nem emlékszem. Elfelejtettem bevenni az agyserkentőmet .-))
K: Az angol beteg

G: Tévében: Utazás a rejtélyes szigetre Sorozat: Agymenők
C: Tévében: Holtodiglan, Moziban: Star wars: Utolsó Jedik; Sorozat: Trónok harca
K: Star wars: Az ébredő erő

G: a Marvel és Harry Potter filmek, John Wick de csak az első rész, Rossz anyák szintén csak az első rész
animációs filmek: Aranyhaj és a nagy gubanc, Bébi úr,
C: Ebből sok van!! a több részesek: Harry Potterek, Karib- tenger kalózai, Indiana Jones, Marvel filmek, Hobbit , Red, Sherlock Holmes - Robert Downey Jr., Éhezők viadala
egyéb: Mindenség elmélete, Kód-játszma, Bakancslista. Sindler listája, Indul a bakterház, Nyomorultak (musical film változat- Hugh Jackman-nel)
És ne hagyjuk ki a mesefilmeket!: Jégkorszak 1. 3., Gru 1., Oroszlán király 3. Aranyhaj és nagy gubanc, Így neveld a sárkányodat!, Robotok
K: Nem igazán tudok kedvencet kiemelni. Talán Az éhezők viadala filmek a könyvhöz való hűségük miatt.

G: Kalandfilm, vígjáték
C: Kalandfilm vagy fantasy
K: Fantasy

G: Kate Hudson
C: Emma Thompson
K: Meg Ryan

G: Lucifer, Ezel bosszú mindhalálig, Agymenők, ezeken felül van még pár sorozat amit szeretek: Egy rém rendes család, Family Guy,
C: Bocs, de top 5 lesz:-)) Nem rangsorolva: Trónok harca, Castle, Grace klinika, Lucifer, Dr. Csont (+2: Rólunk szól; Sherlock Holmes- Benedict Cumberbath-csel)
K: Dr. Csont, Castle, A dadus

G: Utálom ha látom egy filmen hogy be van állítva meg van játszva, persze tudom hogy mindegyiknél ez a helyzet de rengeteg film van ahol egyáltalán nem látszik. (nem tudom ez így érthető-e)
C: A direkt poén vagy poénnak beállított trágárkodás; gyenge színészi teljesítmény. Illetve az alánevetés, ne más döntse el hogy valami mikor vicces a néző számára.
K: Ha gagyi. (Nem tudom, ez így mennyire érthető.)

G: Előre is bocsánatot kérek! Gyűrűk ura, Star Wars filmek, nem láttam őket de nem is fogom megnézni! Kizárt!
C: Bocsi lányok, de utálom az úgy nevezett "női" sorozatokat... És nem nézek horrort- ki nem állhatom.
K: Az időhiány miatt valószínűleg elég sok van, de amit nem is szeretnék vagy lennék képes megnézni, azok szerintem Woody Allen filmjei. Nem szimpatikus a pasas.

G: Adam Sandler, Nicolas Cage, Terence Hill, Mila Cunis, Kate Hudson, Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Morgan Freeman,
C: Tom Hanks, Jack Nicholson, Hugh Jackman, Benedict Cumberbatch, John Mallcovich, Anne Hathaway, Meryl Streep, Emma Thompson, George Lucas...
K: Van néhány, de ha csak egy lehetőségem lenne, akkor Michael J. Fox.


G: A legnagyobb showman-t és Ferdinándot szeretném megnézni, illetve 2018-as filmek közül nagyon várom A fekete párduc, Bosszúállók: Végtelen háború, Deadpool 2
C: Mozifilm: Thor: Ragnarök- decemberi élmény, messze felülmúlta a Star wars-ot (bocsi ..) a régebbi filmek közül tervben van a Számolás joga című film, a 2018-as filmek közül biztosan megnézem: a Fekete párduc, a Falka, Bosszúállók 3., A legendás állatok és megfigyelésük 2. És persze várom a kedvenc sorozataim folytatásait.
K: Szeretném megnézni az új Star wars filmet (Az utolsó jedik), de csak a kíváncsiság hajt, tudom, hogy csalódás lesz. Aktuális kedvenc? Azt még keresem.

Ha van kedved és időd töltsd ki te is!
Köszönjük hogy elolvastad!
a GCK bloggerei

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co