Értékelés - P.C. Harris: Újrajátszás

2018. február 20., kedd


Sziasztok!

Megérkeztem TBR Jar listám februári húzottjával, ami nem más mint P.C. Harris második könyve Újrajátszás címmel jelent meg tavaly. Egyébként az írónő debütáló regénye kedvenceim közé tartozik. Fogadjátok sok szeretettel.


Fülszöveg

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül. 
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak. 
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

Értékelésem

A történet és felépítése tetszett, bár számomra egy kicsit lassú volt. Voltak pillanatok amikor pörögtek az események, mindig megtudtam valami újat Lin vagy éppen Zack életéről, aztán visszatértünk egy stagnálós részhez...Sokszor éreztem azt hogy nem lépünk előre gyakorlatilag semmit sem hanem elkövetjük ugyanazokat a hibákat amiket a múltban is. És szerintem épp ez volt a lényeg, újra- és újra átélni ugyanazokat a dolgokat és mégis ugyanoda jutsz. A tényeken és az érzéseinken mit sem változtat. Fantasztikusan felépítette P.C. Harris, emelem kalapom.
Lin egy nagyon erős ámde annál bátortalan nő. Érdekes hogy a munkahelyén mégis mennyire kezében tartja a dolgokat. Csodálom érte mert képes volt követni az álmait és (részben) meg is valósította őket.
Zack a népszerű hokisztár, érdekes azt hinné az ember hogy egy beképzelt majom de igazából egy érző lélek. 
Nem tetszett hogy felnőtt létükre úgy viselkedtek mint a taknyos kölykök, elfutottak ahelyett hogy megoldanák a problémáikat. Ugyanannyira hibásnak érzem Zack-et és Lin-t is a történtek miatt.
A másik nem hinném hogy felelősségteljes felnőtt az aki jól berúg majd egy olyan helyen ébred fel ahol egyáltalán nem kéne lennie ahelyett hogy végighallgatná a másikat!
Mindketten becsapva érzik magukat, itt az ideje hogy végre tisztázzák a történteket és rájöjjenek útjaik így vagy úgy de mindenképpen keresztezni fogják egymást.

Köszönöm hogy elolvastátok!
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co