Értékelés/Review - Nero by Sarah Brianne

2018. február 9., péntek


Sziasztok!

Dögös borító, új sorozat, új szereplők, új kedvenc. Régóta várt már Sarah Brianne Nero-ja olvasásra és milyen hülye voltam hogy csak most kezdtem el. A könyvről egy kis infó az írónő Made Men sorozatának első része, mely eddig 5 részből áll.

A sorozat részei

23275670254308993063503636466338

A könyv

22494969

Fülszöveg

Nero is the king of Legacy Prep, living a life of power.
Elle is the school’s punching bag, living a life of fear.
The only good girls Nero knows jump in his bed when he tells them to.
The closest Elle has come to a bad boy like him is in the cafeteria line.
The mob boss gave him orders to find out what she knows.
Her mouth is sealed.

I just want to be a fu**ing made man.
I’m just a fu**ing waitress.

Értékelésem

Gyilkosság. Hazugságok. Erőszak. Védelem. Szerelem. Összetört szívek.

Tudom, csúnya szokás de ismételten a borító rabolta el először a szívemet majd elkezdtem olvasni és a történet is összetörte. Sarah Brianne könyveinek egyértelműen biztos helye van polcaimon, remélem egyszer magyar kiadásban is megszerezhetem. ;)
A történet főhősnője Elle, aki egy hihetetlenül erős, hűséges és jószívű fiatal lány. Keményen dolgozik hogy fizetni tudja elit iskolai tandíját, minden tiszteletem az övé. Szerencsétlen csajszi mindig rosszkor van rossz helyen és olyan dolgot lát ami akár az életébe is kerülhet. Barátnőjével az iskola élő boxzsákjai, nem értettem hogy miért nem állnak ki magukért, de kimondatlan kérdésemre megkaptam a választ. Ismételten elmondhatatlanul utálom anyuci és apuci kicsi fiait/lányait akik azt hiszik ész nélkül megtehetnek bármit csupán mert gazdagok. Más részről viszont itt nem elég a gazdagság sem. 
Nero a gimi elitjéhez tartozik (természetesen...) egészen az 50 oldalig egy beképzelt, nőfaló fiúnak láttam. DE mindene a családja, és olyan dolgokat is meg kell tennie értük ami nem igazán szokványos. Ekkor kerül a képbe Elle. Áthatol a páncélon egészen Nero szívéig, de vajon a fiúnak sikerül megtartania?! Olvasd el és megtudod!

My Review in English

Murder. Lies. Violence. Protection. Love. Broken hearts.

I know it is not fair of me but the cover has stolen my heart again and when I started to read it, my heart was broken.

Sarah Brianne's books clearly have a place on my shelves, I hope I will get it in Hungarian edition as well. ;)

The heroine of the story is Elle, who is an incredibly strong, loyal and warm-hearted girl. She works hard to pay the  tuition of her elite school.  I have the highest respect for her.

The poor chick is always at the wrong place at the wrong time, and she can see things that might cost her life. With her friend they are the punching bags of the school. I do not understand why they do not stand up for themselves, but I got the answer to my unspoken question.

I especially hate the mommy and daddy’s little sons and daughters, who think they can do anything without reason just because they are rich.

On the other hand, wealth is not enough here.

He belongs to the elite of the school (of course) I thought, he is a conceited Don Juan until I got to page 50. BUT family is everything to him. He has to do such a thing for them that is not customary.

Then it comes to Elle. She penetrates the armor right to Nero’s heart. But can he keep Ella for himself? Read it and see.

2. játékhét


5. feladvány

Ő a pozitivitás élő példája. Olyan, mint egy napsugár. Nem csak látja az élet napos oldalát… hanem ott is él. Na rám ismertetek? Ki vagyok?

Megfejtéseket a gcksbookreviewblog@gmail.com email címre várjuk!

Köszönöm hogy elolvastátok!
Genevieve


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co