TOP 5 Szerda - Lány-lány barátság

2018. február 14., szerda


Sziasztok!

Az első bejegyzésünk melyben mi is lázadozunk, mivel nem vagyunk jártasak az eredeti témában. Így lány-lány barátságokat hoztunk. Ezt sem volt könnyebb összehozni, de valahogy csak sikerült...

Genevieve a témában:

Lány-lány barátságok, nos ez sem egy egyszerű téma..mivel szerintem lány-lány ellenségek sokkal több könyvben fordulnak elő.... Jó lesz ez TOP 3-nak is XD

1. Ella és Chloe barátsága Sarah Brianne Nero-jában, furcsa egy barátság de mondható annak...
2. Emily és Amber barátsága Laurelin Paige Első érintés könyvében... nem tudom hogy létezik-e olyan hogy "rossz" barátság, de ha igen akkor az övükét egyértelműen oda sorolnám... szerintem Amber visszarántja Emily-t
3. Lily és Alyssa kapcsolatát Colleen Hoover It Ends With Us- Velünk ér véget könyvéből inkább barátságnak mondanám mintsem főnök-beosztott viszonynak, főleg hogy Alyssa bátyja tettei ellenére továbbra is Lily barátja marad.


Coeur a témában: 

Jól jött a könnyítés ehhez a kihíváshoz, így már megoldható számomra is.

1. Stephenie Meyer: A burok - Talán az egyik legérdekesebb lányok közti barátságot tartalmazza, mely a megszálló idegen lény, a Vándor és gazdatest "birtokosa" , Melanie között alakul ki.
2. Colleen Hoover: Velünk véget ér -Lily és Alyssa kapcsolata messze túlmutat a főnök-beosztott viszonyon; ami Lily és Alyssa bátyja közti szerelmi bonyodalom ellenére erős kötelék marad.
3. K. Cole: Méreghercegnő: Mel barátságát semmi sem tudja megingatni, Evie szörnyű hallucinációi sem.
4. George R. R. Martin: Trónok harca - Daenerys és az általa felszabadított Missandei barátsága, mely igazi szövetséggé fejlődik az utazásuk alatt.
5. Kylie Scott: Lick - Taktus - Ev és Lauren barátsága mintaszerű, annak ellenére, hogy Ev Las Vegasban hozzámegy Lauren által istenített gitároshoz.

8. feladvány

Rossz lány vagyok. A másik nő. Aki végül sohasem kapja meg a pasit. Én bukom a gazdag pasikra. A kurva. A gyökértelen. Egy Hello Kitty-s óra mégis mindent megváltoztat bennem. Ki vagyok én?

Megfejtéseket a gcksbookreviewblog@gmail.com címre várjuk! Ne felejtsétek el lájkolni a blog facebook oldalát!

Köszönjük hogy részt vesztek és elolvastátok a bejegyzést!
Genevieve és Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co