Értékelés/Review - Vincent by Sarah Brianne

2018. március 6., kedd

Sziasztok!

Megérkeztem Sarah Brianne Made Men sorozatának 2. részével. Sajnálom hogy ilyen sokáig tartott elolvasnom, de rengeteg határidős olvasnivalóm volt ebben a hónapban.
Remélem a sorozat első része után nem is kell mondanom hogy a 2. rész is elcsent egy darabot a szívemből. 

23275670

Fülszöveg

Vincent knows the glamorous side of the Mafia, being born a soldier.
Lake lives on the opposite side of the tracks, born the daughter of a soldier.
The light and dark side of him are at constant war, but he is letting his darkness reign.
She is trying to find peace, and she will soon be far enough away to find it.
Discovering that his boss owns her, showed him how little he knew her.
Knowing all about him only makes her want to hate him.

I’m a fu**ing made man.
I’m just fu**ing trailer trash.Genevieve értékelése

Lake és Vincent története több szempontból is más mint Elle és Nero-é, nincsenek klisés iskolai konfliktusok helyette nagyképű és beképzelt mostohatesót kaptunk egy szemétláda mostohaapával. 
A normális "szerető" család kimerül egy szerencsejátékfüggő édesapában, édesanyja pedig említésre sem méltó. Soha nem tudtam megérteni azokat a nőket és férfiakat akiknek egy újonnan jött szerelem /házasság többet jelent a saját tulajdon gyermeküknél. 
Vincent családjáról sajnos nem sokat tudhatunk meg, de talán majd később. ;) Az első részből kiindulva egy másodpercig sem hittem volna hogy a fiú képes lenne megállapodni egy nő mellett, de persze megint tévedtem. 
Szurkálódásaik nagyon szórakoztatóak voltak, megkedveltem Lake-t igazi belevaló csaj aki a fent említett családjáért bármire képes. Bár azok nem feltétlenül érdemlik meg. 

Hogyan lesz a szoknyapecér fiúból egy törődő, gyengéd szerető férfi? Olvasd el és te is megtudod!

Genevieve Review in English

Lake and Vincent's story is different from Elle and Nero’s for a number of reasons. Instead of clichéd school conflicts, we get a bumptious and conceited stepdaughter with a dishonorable stepfather.

The normal ”loving” family only consists of a gambling addicted father; the mother is not even worth mentioning. I could never understand those women and men for whom a new marriage means more than their own child.

Unfortunately, we don't know much about Vincent’s family, maybe later. After the first part, I really thought the boy would be able to agree with a woman, but it seems I was wrong again.

Their constant quarrels were very funny; I loved Lake. She is a real cool girl, who can do anything for her family. But they don't deserve her.

How will a womanizer become a gentle, caring and loving man? Read it and you'll see.

Köszönöm hogy elolvastátok!
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co