ARC Review - Kingston by Dani René

2018. április 6., péntek
Sziasztok!

Ezúttal Dani René kalauzolt el a Four Feathers világába és egy nem akármilyen hím egyeddel ismerkedhettünk meg Levi Kingston személyében. Ettől az agyatokat is eldobjátok!

38901403

Fülszöveg

I am arrogant. Insatiable. A single father. 
I desire things that would make most people blush.
Normally, I find outlets that allow me to free the sexual beast living within and play to my heart’s content.
And when my voluptuous, innocent assistant starts starving me after a little taste, I decide I’ll let my inner animal feed—on her.
Trouble is, once I have her, I can’t let her go, and that makes things complicated.
My name is Levi Kingston.
I am a dirty, ravenous, greedy man.
People may detest my kinks, but it doesn’t stop them from wanting me.

Genevieve értékelése

Már a végére is értem a Four Feathers sorozat második részének és izgatottam várom a többi kötetet. Ebben a részben Levi Kingstonnal ismerkedhettünk meg és remélem mondanom sem kell Dani René most is hozta a már megszokott színvonalat. Már az első pár fejezetnél libabőrős lettem ettől a férfitól és igen talán egy kicsit még Ericet is megkedveltem. Ez valami nagyon beteg dolog amit még én magam sem értek. 
Kristy egy erős és független nő aki nem akar mást csak segíteni édesapján hogy megkaphassa a megfelelő ellátást. Képtelen két munkahelyen is állást vállalni /bár az egyikre egyáltalán nem büszke/. Említettem már hogy Levi a hölgyike főnöke, egy irányításmániás, perverz de a szíve mélyén szerető férfi? Képzeljétek csak el, vagy mondjam azt ne gondolkodjatok csak érezzétek?!

Genevieve review in English

I have already finished the second part of Four Feathers serie and needless to say, Dani René has brought the usual standard. So I am waiting excited for her other books.
In this part we  could know Levi Kingston and I have given this man the creeps. And I even liked  Erik a bit. This is a bit sick thing for me, so I do not understand what it happened.
Kristy is a strong and independent woman who doesn't want anything else just help her fater to give good medical attendance. That is why she was forced to take two job, although she was not proud of either.

Have I mentioned that Levi is the lady's boss? And he is a perverse man, who keeps everything under own control, but he is a sentient man deep in his heart. Can you image him yourself? Or should I tell you not to imagine but to feel it?!


XoXo
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co