ARC Review - Tacet a Mortuis by Amo Jones

2018. május 12., szombat
Sziasztok!

Megérkeztem Amo Jones The Elite King's Club sorozatának harmadik részével, amely Tacet a Motruis címmel jelenik meg 14-én. 
Amo a műfaj királynője.


34971796

Blurb

Hail to the king, and watch him reign, this game was somewhat fun, until the finale came…

Now we’re here, with carnage and despair, and the only questions left to answer, are the ones that do not appear...

A king loses a war, and a swan sheds her wings, chaos collides with peace, as the crows begin to sing…

Enter if you dare, because I swear the end is near, but nothing is as it seems, and everything is so bare.

So what the f*ck is going on at Riverside,

I think, I think... everyone is about to die.... 


Genevieve értékelése

Amotól megszokhattuk hogy amit ír azt bizony olvasni kell! KÖTELEZŐ! Történetei az első oldalaknál beléd mélyesztik karmaikat és nem engednek az utolsó oldalig. Tacet a Mortuis-nál sincs ez másképpen, egy szenvedélyes, kiszámíthatatlan, őrült hullámvasút. Esküszöm sírni támadt kedvem annyira élveztem. Komolyan mondom Amo Jones a műfaj királynője.
Imádom a stílusát, soha nem tudod mit kapsz de azt igen hogy kelleni fog! És tetszik hogy szereplőit nem akarja másnak mutatni mint amilyenek, tetszik nem tetszik ezt kapod békélj meg vele mert így tökéletes.

Ismét visszatérünk az Elite King's rejtélyekkel teli világába. Rengeteg titokra derül fény ámde egyre több talánnyal találjuk szembe magunkat. Amo totálisan lesokkolt.Tetszett hogy Bishop érzéseit, gondolatait és nem utolsó sorban a családját is megismerhettük. Az elite king's egy vérkötelékről független hatalmas család akik bármi áron megvédik tagjaikat és ez csodálatos. 

Madison még mindig az a tökös csaj akit megismertünk, Bishop pedig ugyanaz a seggfej, az agyam eldobom olyan sexy, birtokló férfi. Rengeteg olyan helyzettel találtam szembe magam amikor nem tudtam hogy mit csinálnék és tutira nem azt amit szereplőink, de kibaszott jó volt és végre a cím értelmére is fény derült. 

A végébe majd belehaltam, miért?! És a következő kérdésem, mikor olvashatom Malum-ot? 

UI: A törölt jelenet valami eszméletlenül forró, szerintem maradhatott volna :P 


Genevieve Review in English

We have become used to the fact what Amo writes is obligatory to read. You come under the influence of her stories in the first chapter and it wouldn’t let you go until the last page.

There is no different at Tacet a Mortuis, a passionate, unpredictable, crazy roller coaster. It actually made me want to cry. I enjoyed it so much. I'm serious, Amo is the queen of the genre.

I love her style, you never know what you are going to get, but you know that you will need it. And I like that she is not trying to make her character look so different from they really are. Whether you like it or not, you get it, deal with it, because it is perfect.


We return to Elite King’s mystery world. Several secrets will be revealed, but we face with lots of riddles. I am completely shocked by Amo.
I loved the way we got to know Bishop’s feelings, thoughts and last but not least his family. The Elite King's is a huge family without blood tie, who protects their members at any cost and is wonderful.

Madison is still a really ballsy girl, who we have come to know. Bishop is the same asshole; he is totally blowing my mind, he is so sexy. I came face-to-face with several similar situations, when I didn't know what would I do, definitely not what the characters do. It was really fucking good and finally the meaning of the title became clear.  

The end nearly killed me, why? And my next question, when can I read Malum?

P.S.:The canceled scene is extremely hot and I think it could have remained.


XoXo
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co