Értékelés - J.L. Perry: Rohadék

2018. június 26., kedd


Képtalálat a következőre: „j.l. perry bastard”
(forrás)

Sziasztok!

Coeur ma J.L. Perry világába kalauzol el bennünket, véleménye Röviden: ez ROHADT JÓ volt!! Ez a könyv a műfajában a kihagyhatatlan  jelzőt érdemelte ki nálam.
Szerintem már a borító sem kutya :P


Fülszöveg

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​világhírű bestseller. Egy szívfájdítóan gyönyörű love sztori.

A nevem Carter Reynolds. Rohadéknak születtem, és rohadékként fogok meghalni. Erre fiatalon jöttem rá, és nem változtathat rajta senki és semmi. A pusztítás egyirányú ösvényén járok, Isten irgalmazzon annak, aki az utamba kerül. Utálom az életemet. Igazából mindent gyűlölök.

Egészen addig, amíg nem találkozom a szomszéd kölyökkel. Indi-csodabogár-anával. Rögtön ellenszenves. Attól a perctől fogva, amikor először megpillantom, fellobbant bennem valamit. Olyan érzelmeket vált ki belőlem, amelyekről azt hittem, képtelen vagyok érezni. Ez egy kicsit sincs ínyemre. Amikor rám néz azzal a hatalmas, gyönyörű, kísértő zöld szemével, mintha lelátna a lelkem mélyébe. A sikító frászt hozza rám az a lány. Olyan, akár a napfény és a szivárvány az én komor, pusztító világomban. Rosszul vagyok a napfénytől és a szivárványtól.

A nevem Indiana Montgomery. A barátaim Indinek szólítanak. Hat éves koromban elvesztettem anyámat, de csodálatos az életem, és nagyszerűek a barátaim. Apám bőven kárpótol azért, hogy csak egy szülőm van. A kicsi lánya vagyok, a világa közepe. Csodálom őt.

Amikor Carter Reynolds a szomszédba költözik, rosszabbra fordul az életem. Vonzó, rohadtul dögös, de ezzel véget is ér a dicséret. Úgy tűnik, határozottan eltökélte, hogy tönkreteszi az életemet. Durván viselkedik, de amikor a szemébe nézek, nem látok gorombaságot. Sérülést és fájdalmat látok. Elveszettnek tűnik.

Gyűlölnöm kellene azért, ahogy bánik velem, de bármily meglepő, nem gyűlölöm. Legfeljebb sajnálatot érzek iránta. Segíteni akarok neki, hogy megtalálja a békét. A fényt, amelyről tudom, hogy ott rejtőzik valahol a sötét világában, de egyetlen sugarát sem akarja.


  • Csak egy dologban voltam biztos:szeretnék még egyszer boldog lenni az életben. Bármi legyen is az ára..Újra és újra figyelmeztetett, hogy maradjak távol tőle, de nem tudok. Valamiért vonzódom hozzá. Mindig rohadékként utal magára. Talán igaz lehet, de számomra inkább egy teljesen félreismert rohadék. Akár tetszik neki, akár nem, én nem adom fel.

Coeur értékelése

Júniusi választott olvasmányom:J. L. Perry: Rohadék című regénye, és ezzel sem fogtam mellé:-)
Röviden: ez ROHADT JÓ volt!! Ez a könyv a műfajában a kihagyhatatlan  jelzőt érdemelte ki nálam. 
Rögtön a történet elején a szívembe zártam Cartert, a dögös fattyút, aki gyermekkorában megtapasztalja, hogy mennyit tud ártani egy bántó szó, a megbélyegezés. Anyja új házasságával azonban új fordulatot vesz élete: szert tesz egy álszent bunkó mostohaapára, és egy "kölyökre" a szomszédban. A kölyök amúgy a csinos, idegesítően kíváncsi szomszéd lány, aki lassan belopja magát a fiú páncélja alá. A köztük kialakult "húzd meg-ereszd meg" kapcsolatot olvasva úgy a 100. oldal környékén elgondolkodtam, hogy: jó-jó, de miről fog szólni a visszalévő több, mint 400 oldal?! Hát nem kellett volna aggódnom! Sok-sok csavar, dráma, igazi érzelmi hullámvasút jellemzi a történetet. Felváltva sírtam és nevettem.
Ha te is szereted a humorosan érzelmes, erotikával fűszerezett romantikus történeteket, akkor mindenképpen el kell olvasnod ezt a történet! Vigyázat!! Ha elkezded, nem fogod tudni letenni!


Értékelésem: 5 csillag

Köszönöm
Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co