Értékelés - P.C. Harris: Árnyoldal

2018. augusztus 22., szerda


Sziasztok!


Magyaros Augusztus hónapunk mai napján P.C. Harris: Árnyoldal könyvéről hozunk ajánlót.

A borítót nézve romantikus utazást ígér a könyv, s ezt az ígéretét be is tartja. Könnyed, laza olvasmány, amiben nagyon jó egyensúlyban van a romantika, az erotika és a drámai bonyodalmak.


  • Forrt a vérem. Epekedtem. Sóvárogtam. Minden akaraterőmre szükségem volt, hogy ne kezdjek vonaglani a keze alatt. Hogy ne kezdjek könyörögni a … miért is?Fülszöveg
Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait. A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet. Fényt derít David apja gyilkosának kilétére? Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől? P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.


Coeur értékelése

Megint csak egy számomra eddig még ismeretlen magyar szerző műve az Árnyoldal.  Abban biztos lehettem, hogy nem fogok csalódni a könyvben, hiszen Genevieve már a szerző másik kötetéről: Az újrajátszásról sok szépet írt értékelésében. 
A borítót nézve romantikus utazást ígér a könyv, s ezt az ígéretét be is tartja. Könnyed, laza olvasmány, amiben nagyon jó egyensúlyban van a romantika, az erotika és a drámai bonyodalmak. A karakterek nagyon árnyaltak és könnyen megszerethetőek.
A főszereplő Rachelle- t rögtön a könyv elején megszerettem, amikor nagyon határozottan lapátra tette a fiúját. Tetszett kétpólusú személyisége. Hogy bulizós fiatal énje mellett mennyire felelősségteljes tud lenni. Pedig múltjának megrázó eseményei, akár végleg összetörhették volna.
David pedig az a férfi, akit receptre kellene felírnia a dokiknak: dögös, udvarias, gondoskodó, szexi, ja és mellesleg gazdag. Igaz van néhány sötét titka, melyek útjában állnak a boldogságának. Talán a két összetört lélek összeilleszthető lehet? Persze ez csak így leírva ilyen egyszerű. 
A drámai fordulatokban, izgalmakban bővelkedő történetük teljesen lebilincseli az olvasót. Úgy gondolom, születőben van a magyar Colleen Hoover!

Értékelésem: 4 és fél csillag

Kedvenc szereplőm az egyetlen magyar: Pali, a papagáj! :-) Állati a dumája...


Köszöntem
Coeur

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co