ARC Review - The Ocean Between Us by Michelle Heard

2018. szeptember 18., kedd

Synopsis

41819920Dying to experience life, I cross an ocean to get away from my fears. I find my safe haven in the form of Detective Aiden Holden. He shows me what love is, but then our lives collide. Our little world shatters, and I'm caught in the crossfire. 

I'm forced to return home, to let go of the only person who has made me feel like I could be more.

How do you return to a cage once you’ve tasted freedom? 

My only hope is that Aiden will cross an ocean for me.

Book 1 in The Southern Heroes Series. 

READING ORDER:
The Ocean Between Us
The Girl In The Closet 
All The Wasted Time 
The Lies We Tell Ourselves 
We Were Lost 

The Fire Between UsTOBU is my first book for  Michelle Heard, but I  already like her style. I look forward to the rest of the series. We can read the story from the perspective of the two protagonists. But the plot can be traced all the time, and I did not have to stop to understand what it was all about.

The main character is Emma, a shy, unbalanced girl who wants to break out. You are now making a big question: Why does she want to break  out? Because there is nothing worse than being behind the locked doors. Thanks to her mother, she has to live in the shadow of her brother.
If we are talking about mothers, we can not call her one. She is  an alcoholic, broken, abusive woman who drains all the positive energy out of her  surroundings. We did not talk about her father, he is pursuing ostrich politicion. What he does not see is not done. He is a real coward worm.

Fortunately, our heroine has a fantastic and supportive girlfriend: Chloe. Seriously, everybody would need such a friend. Thanks to her, Emma can travel to America, where she starts a new life while the her visa permits it.
It is unbelievable that most people think that comfort is natural. But this girl can be happy with the tiniest things as well. It is really remarkable and amazing.

During this "getaway", she meets Aiden. Their first encounter is very funny and dangerous at the same time. In addition to the romantic line, there is a crime line in the background. Yes, thanks to this wonderful man. He does not despair of the difficulties, but rather breaks down Emma's rock-solid base. How? With patience, care and attention. I say he is a real treasure!

There are times when you feel the waves clatter over your head, you never find peace and happiness. But think that happiness is not a privilege,  it is accessible to everyone. But the road is crappy and if you do not trust anyone, if you do not accept the help,  you will delay your own happiness. Open your heart to those who deserve it and start to believe.

My hated characters were: her father and mother, Katia and Colton. They take advantage of innocent and naive girls to make the world's most cruel business. 
My favorite characters: Aiden, Emma, Chloe, and Gran, her grandmother.

What would you do if your world was dominated by total darkness? Do you dare to take the big step? Would you be able to leave everything behind you? Are you able to trust strangers? Would you let it swell your entire world and get into your heart?


This isn't a story that you can just put aside, this isn't the story where you're bored. This is the story that breaks your heart into millions of pieces. But don't worry! These pieces will be glued by a gentle, attentive and wonderful man.


Genevieve értékelése

Történetünk váltott szemszögben játszódik két főszereplőnk jóvoltából. A cselekmény végig követhető, nem kellett megállnom hogy megértsem miről van szó. A TOBU az első könyvem Michelle Heard írónőtől, de már most nagyon tetszik a stílusa. Kíváncsian várom a sorozat további részeit.

Fő főszereplőnk Emma, aki egy félénk, kiegyensúlyozatlan, kitörni vágyó lány. Most nyilván felteszitek a nagy kérdést. Miért akar kitörni? Mert nincs annál félelmetesebb ami a zárt ajtók mögött történik. Édesanyjának köszönhetően egész életében bátyja árnyékában kell élnie. Ha már édesanyáról beszélünk, na ő pont nem nevezhető annak. Egy alkoholista, megtört, utálatos nőszemély aki minden pozitív energiát elszív a közvetlen környezetében élőktől. A lány apjáról ne is beszéljünk, struccpolitikát folytat. Amit nem látok az nincs alapon. Egy igazi gyáva féreg.
Ámde főhősnőnknek van egy fantasztikus és támogató barátnője aki Chloe névre hallgat. Komolyan, minden embernek szüksége van egy ilyen barátra. Neki köszönhetően jut el Amerikába, ahol míg vízuma engedi új életet kezdhet.
Hihetetlen hogy az emberek mennyire természetesnek veszik a kényelmet és hogy egy lány mennyire tud örülni a legapróbb dolgoknak is. Igazán figyelemre méltó és csodálnivaló.
Eme "kiruccanás" során ismerkedik meg Aidennel. Az első találkozásunk nagyon vicces és veszélyes egyben. Hiszen a romantikus mellett egy krimi szál is húzódik a háttérben. Igen, ennek a csodálatos férfinak köszönhetően. Ahelyett hogy meghátrálna inkább téglánként bontja le Emma sziklaszilárd alapokon nyugvó várát. Hogy mivel? Türelemmel, törődéssel és odafigyeléssel. Igazi kincs ez a férfi én mondom.
Amikor úgy érzed összecsapnak a fejed felett a hullámok, soha nem találod meg a nyugalmat és boldogságot. Gondolkodj el, mindenkinek jár a boldogság. De az út rögös és ha nem bízol meg senkiben, ha nem fogadod el a segítséget, késlelteted a saját boldogságodat. Nyisd ki a szíved azok felé akik bebizonyították hogy megérdemlik és kezdj el hinni. 
Utált szereplők, azt hiszem a fentiekkel felül kettővel bővült számuk. Katia és Colton. Kihasználják az ártatlan és naív lányokat, azért hogy a világ legkegyetlenebb dolgát tegyék velük. 
Aiden-en, Emmán és Chloén felül Gran, a lány nagymamája volt kedvenc szereplőm. 
Az egész történet során egy apróság nem tetszett. Imádtam hogy Chloéval ilyen közeli barátok, DE vajon tényleg megérte ennyit szenvedni? 

Te mit tennél ha a világodat a teljes sötétség uralná? Meg mernéd tenni a nagy lépést? Képes lennél mindent a hátad mögött hagyni? Vajon megtudnál bízni egy idegenben? Hagynád hogy felforgassa a teljes világodat és beférkőzzön a szívedbe?

Ez nem az a történet amelyet csak úgy félreraksz, ez nem az a történet ahol unatkozol. Ez az a történet ahol a szíved milliónyi darabra törik. De ne aggódj ezen darabokat egy kedves, figyelmes és csodálatos férfi fogja összeragasztani.Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co