ARC Review | The Hanged Man by Clarissa Wild

2018. október 17., szerda

Képtalálat a következőre: „clarissa wild the hanged man”

► Clarissa Wild: The Hanged Man
► Sorozat: Cards of Love
► Oldalszám: 113


41773646Fülszöveg

Criminal. Outlaw. Murderer.
That’s only a few of the names people call me, and all of them are true.
I did the unforgivable. I killed a man in broad daylight.
I did it for her.
I paid my dues, did my time.
Now I’m out and I want her back, no matter the cost.
She hates me, but that won’t stop me from hunting after her.
I need her to be mine again.
And there’s a secret I have to tell …
But everything has its price.
I’m willing to pay.
Is she?


The Hanged Man is a Standalone Dark Romance from New York Times & USA Today Bestselling Author Clarissa Wild. 


► A sorozat további részei:


Cards Of Love - Three of SwordsCards of Love: King of PentaclesKing of WandsCards of Love: The EmperorCards of Love: The HermitCards of Love: Knight of WandsCards of Love: The LoversCards of Love: The SunAce of SwordsCards of Love: Wheel of FortunePage of SwordsCards of Love: Queen of WandsCards Of Love - Queen Of PentaclesThe ChariotThe DevilDeathCards of Love: Seven of SwordsCards of Love: Knight of SwordsCards of Love: The FoolCards of Love: TemperanceCards of Love: Ten of SwordsThe PopeCards of Love: Nine of SwordsCards of Love: The TowerCards of Love: The EmpressCards of Love: StrengthCards of Love: The High PriestessCards of Love: The MoonCards of Love: JudgmentThe Hanged ManCards of Love: JusticeCards of Love: Five of CupsWe can read the story from changing perspectives and time. Hanson and Lilian are the two protagonists. Hanson is escaped from the prison. Our relationship completely deteriorated, Lilian alone raising their daughter. We get a lot of reference a mystery thing but later we know what was this. The secret is revealed and I have got some problem. I loved the charaters but I've got deja vu feeling. I'm looked this plot on movie and from here I didn't enjoy it. The characters are different some thing but the idea is similar. At this point I lost interest in the story. In the next moment the writer put in a screw what I wasn't expecting - I didn't understand - but there was. 

However it's a good book but not now and for me. I'm read Clarissa's other books and I like her style. But this book is different. 

                                                                                                                                           

A történetet váltott szemszögben és idősíkon is olvashatjuk. Hanson és Lilian főszereplők és Daisy a mellékszereplő. A férfi megszökött a börtönből. Főszereplőink kapcsolata megromlott, Lilian egyedül neveli lányukat Daisy-t. Rengeteg utalást kapunk egy rejtélyes dologra, de körülbelül a könyv 3/4-éig csak sötétben tapogatózunk. Aztán kiborul a bili, a titokra fény derül és itt van az a bizonyos probléma. Míg a karakterek egész kedvelhetőre sikerültek, nos a cselekmény, olyan érzésem volt mintha én ezt már láttam volna filmben. Rövid keresgélés után meg is találtam melyikben. Ugyan a karakterek és a könyv apró vonásaiban különböztek, de az alap ötlet ugyanaz volt. Ezen a ponton vesztettem el érdeklődésemet a történet iránt. Aztán az írónő tett bele egy csavart amire viszont egyáltalán nem számítottam - nem is értettem - de ott volt. 

Úgy vélem hogy ez egy jó könyv, de nem most és nem nekem. Olvastam Clarissa előző könyveit, szeretem a stílusát. De ez a könyv más.Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co