Értékelés - Erin Watt: Papír hercegnő

2018. október 7., vasárnap


► Erin Watt: Papír hercegnő
► Eredeti cím: Paper Princess
► Sorozat: Royal család 1.
► Kiadó: Könyvmolyképző
► Fordította: Sándor Alexandra Valéria
► Oldalszám: 360

► Vásárold meg itt


Fülszöveg

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. 
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad. 
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. 
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. 
Talán igaza van. 
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. 
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!
Az "újraolvasós" hónap második gyöngyszeme Erin Watt Papír hercegnő című könyve. Arra emlékeztem, hogy nagyon tetszett elsőre. Most, amikor újból olvastam, rögtön visszatért minden emlékem, és második olvasásra is ugyanolyan érzéseket keltett bennem, mint először.
Mindjárt a történet elején beleszerettem a karakán Ellába, aki minden megpróbáltatás ellenére két lábbal áll a talajon, és minden rosszból ki tud hozni valami jót. Hamar átlátja a problémás helyzeteket, és kiválasztja  a számára kevésbé rossz megoldást. Igazi túlélő! Ezt  a képességét aztán rendesen próbára teszik a Royal fiúk.
De őket is nagyon szerettem. Főként Eatont és Reedet, hisz a többiek eléggé mellékszerepet kaptak ebben a történetben. Talán a folytatásokban a többi tesót is jobban megismerhetjük... Mindketten igazi rossz fúk, legalábbis a felületes szemlélők számára. Hisz bunyóval és alkalmi szexszel vezetik le a feszültségüket. De valójában csak arra várnak, hogy valaki megszelídítse őket.
És nagyon is jó testvérek. Ha kell falaznak egymásnak, jóban-rosszban egymás támaszai.  Igaz, hogy nem egyszerű kamaszok, de olvasás közben azon kapod magad, hogy szívesen lennél a családjuk tagja. És nem a pénz miatt... pedig abból sem állnak rosszul.
Persze, mint minden romantikus könyvben, ebben is kellett lennie negatív figuráknak. Közülük egyértelműen a legutálatosabb szereplők: Brook és Dinah, annak ellenére ők, hogy  a gimis lányok közt is lett volna jelentkező erre a címre pl.: Jordan. Mindketten számító dögök! 
Ennek a könyvnek csak az az egyetlen hibája, hogy elolvasása után rögtön a folytatásért fogsz könyörögni. Szerencsére novemberben jön a harmadik rész is.

Értékelésem újból: 5 csillag


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co