Review - Church. by Stylo Fantôme

2018. október 5., péntek


► Stylo Fantôme: Church.
► Series: Church 1.
► Publisher: BattleAxe Productions
► Print Length: 224 pages


A broken girl.

An unusual boy.

A beautiful face that hides a dark secret and an ugly past.

Sealed lips which hide wicked words and dangerous thoughts.

She would kill for him to love her.

He just wants to kill.

Maybe, if Emma Hartley prays hard enough, Church Logan can make both their wishes come true.


Fuse, meet match.We can read the story from three perspectives. It’s traceable and smooth to read. I had no problem with it. The authoress's style is captivating; the forming of the story is consistent. Her characters are shaped masterfully. During the story, we encounter a lot of psychological aspects.  The story is full of eroticism, which makes the reading much more interesting and enjoyable.


Our protagonist is Emma, who is a bit obsessive. I understood why she did what she did. I couldn’t take a fancy to her character; she's made no progress, but at the same time she slipped deeper and deeper.  Viewed from another angle you have to fail in order to succeed. Interesting. The object of her obsession is nothing but Church, who, by the way, is her stepbrother. Although she is very smart, and she has an absence of love, but at the same time she is introverted enough. As a result, Church attracts her like a moth attracted to a flame.

Then there is Church, his character is simply incredible. He is pretty damn good. He doesn’t talk to anyone except Emma. It is a kind of attractive factor because it makes you think about things. Why did he choose me?! Then he 
lets the girl get closer. He's manipulative personality. He finds a way to make it work for him, but after a while he loses control. Soon, his secrets will be out in the open, which will have unpredictable consequences.


To manipulate a man is simple, but to turn back to the right path is damn difficult. Especially when you don’t even know what you want, what you feel. Because you claim in vain that you are insensitive, sooner or later you will become a slave of your own emotions. You never know when you do good or bad for somebody. Don't add fuel to the fire. It will scorch you. 

My favorite character is clearly Church. So I wanted to read a little more from his point of view.

What do you feel when you realize you are not alone? Don’t you live alone in the darkness? Where is the border between love and obsession? What happens if I cross it? What if I fail?


This story is completely confused me; it pulls me down and will never let me go. I’ve become addicted. I guarantee that you will feel the same way after reading it.


                                                                                                                                                             

Három szemszögből olvashatjuk a történetet, végig követhető, gördülékenyen olvasható. Nem volt problémám vele. Az írónő stílusa magával ragadó, történetvezetése következetes. Karaktereit mesterien alakította. A cselekmény során rengeteg pszichológiai vonatkozással és erotikától túlfűtött tartalommal találkozunk, ez tette még érdekesebbé, élvezetesebbé az olvasást. 

Főszereplőnk Emma, aki egy "kissé" megszállott típus. Érteni ugyan értettem, hogy mit mi okból tett. Karakterét nem tudtam megkedvelni, nem hogy fejlődött volna, inkább lecsúszott. Más szögből pedig ahhoz hogy fel állhass és sokkal jobb legyél először el kell buknod. Érdekes. Megszállottságának tárgya nem más mint Church, aki egyébként a mostohatesója. Ugyan a lány nagyon okos, szeretethiányos, viszont eléggé introvertált. Ebből adódóan úgy vonzza Church mint lepkét a fény.

Aztán ott van Church, az ő karaktere egyszerűen hihetetlen. Nagyon jól ki lett találva. Nem beszél, senkivel, kivéve Emmát. Már ez egyfajta vonzó tényező, mert ilyenkor elgondolkodsz. Ugyan miért pont engem választott?! Aztán egyre közelebb engedi magához a lányt. Roppant manipulatív személyiség. Mindent úgy alakít hogy az számára előnyös legyen, de egy idő után kicsúszik kezéből az irányítás. Fény derül titkára, melynek beláthatatlan következményei lesznek.

Egy embert manipulálni egyszerű, de visszairányítani a helyes útra kegyetlen nehéz. Pláne úgy hogy te magad sem tudod mit akarsz, mit érzel. Mert hiába állítod azt magadról hogy érzéketlen vagy, előbb utóbb te is az érzelmeid rabja leszel. Soha nem tudhatod mikor teszel egy másik személlyel jót vagy rosszat. Ne tégy olajat a tűzre. Mert feléget. 

Kedvenc szereplőm egyértelműen Church lett. Ezért az ő szemszögéből egy kicsit többet szerettem volna olvasni.

Mit érzel, mikor rájössz nem vagy egyedül? Nem egyedül élsz a sötétségben? Hol húzódik szerelem és megszállottság között a határ? Mi történik ha átlépem? Elbukom?

Ez a történet teljesen összezavar, a mélybe ránt és nem ereszt. A rabjává váltam. Garantálom hogy te is hasonlóképpen fogsz érezni, miután végigolvasod.Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co