Cover Reveal | Ashley Carrigan: Suttogó-völgy

2018. november 16., péntek


Sziasztok!

Ma Ashley Carrigan legújabb könyvének borítóját van szerencsénk megmutatni nektek. Maga a könyv a Suttogó-völgy címet kapta és mellé egy Arany pöttyöt :) Az írónő stílusa nem ismeretlen számunkra hiszen számtalan alkotását olvashattuk, többek között az Árnyjátékost. 

Ashley Carrigan: Suttogó-völgy
Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: történelmi romantikus
Kategória: Arany pöttyös
Oldalszám: 328
Várható megjelenés: 2018. december 12.


Fülszöveg

Elegáns ​szerelem.

Glastonbury társasági életét felkavarja a Suttogó-völgy udvarház új lakója, Lady Catherine Ashby. A fiatal özvegy tartózkodó viselkedése ellenére akaratlanul kínos helyzetekbe bonyolódik, melyekből nem is olyan egyszerű sértetlen becsülettel kimenekülni. Mindezért nem mást lehet hibáztatni, mint a környék megrögzött, jóvágású kalandorát.

A sorozatosan félreérthető körülmények feltüzelik a pletykaéhes társaság kíváncsiságát és váratlan kihívások elé állítják Catherine-t.

Rosszakarók, kacér hajadonok, erős akaratú anyák, hősszerelmes ifjak kereszttüzében áll a csinos grófné.

Mit kezdjen a vonzó férfival, aki alaposan feldúl mindent, de leginkább főhősünk nyugalmát?

Régi korok értékei szabják meg a szereplők életének mindennapjait. Az elegáns úri viselkedés páncélja alatt azonban érző szívek,erős szenvedélyek, parázs gyűlöletek és körmönfont mesterkedések bújnak meg. A történet igazi főszereplője a szerelem, ami óvatosan becserkészi a gyanútlan áldozatait.

Mondd ki a néma vágyakat!

Jöjjön a várva várt borító!

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg


Az írónőről

A képen a következÅ‘k lehetnek: 1 személy, közeliAshley Carrigan civilben az üzleti versenyszférában dolgozik.
Különböző témákban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, melyet az Ikrek hava követett. A Suttogó-völgy első történelmi romantikus regénye.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co