Cover Reveal | Róbert Katalin: Válassz engem!

2018. november 27., kedd


Sziasztok!

Ezúttal Róbert Katalin:Válassz engem! borítóleleplezéssel érkeztünk. Az írónő ezen könyvét Szívből, színből, igazán címmel is olvashatjátok, ezúttal azonban extra tartalommal.

Róbert Katalin: Válassz engem!
műfaj: ifjúsági, LMBTQ, romantikus
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 352
Várható megjelenés: 2018. december 15.Nem található automatikus leírás.Fülszöveg

Szeress akkor is, ha fáj!

Egy különös szerelmi háromszög különösen szép története.

Alex úgy szeret valakit, mint az életét, számára nélküle nincsenek holnapok. De vajon bevallhatja ezt az érzést? Vagy minden tönkremegy? Mi ez az erős kapcsolat köztük? Szeretet, vagy valami más, valami több? 
Patrik keresi az útját az életben. Anyja halála és apja hideg távolságtartása mélyen megsebezte. Fél a szeretettől, és fél a szerelemtől, számára minden hatalmi játszma. De mi lesz vele, ha elveszíti azt, aki a legfontosabb? Ki a legfontosabb? 
Lilla bármit megtenne Patrik vonzalmáért. Harcol a fiúért, és úgy érzi, őt illeti. Ám Lilla Alex húga, aki mélyen szereti a bátyját is, és nem akarja elveszíteni.

Lélegzetállítóan szép, szívbemarkoló regény szerelemről, másságról és útkeresésről. Engedd be a szerelmet, és légy az, aki vagy!

Olvasd el, tetszeni fog, a lelkedig ér!

Az írónő további könyvei


Az írónőről

Róbert KatalinRóbert Katalin vagyok, 1986-ban születtem Budapesten, itt élek ma is két macskával és panorámaablakokkal egy kellően forgalmas utcára, ami jótékonyan hat az ihletre. Mindez visszaköszön a regényeimben is, ugyanis arról szeretek írni, ami közel áll hozzám: érzelmileg, helyileg és gondolatokban. Olyasmikről mesélek, amik foglalkoztatnak, olyan helyzetekről, amiket szeretnék megérteni, és amikhez az íráson keresztül közelebb is kerülhetek. Hiszek abban, hogy a sokféleség jó és a figyelem fontos. Nem baj, ha különbözünk, amíg igyekszünk megérteni egymást. Olyan regényeket szeretnék írni, amik ebben segítenek.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co