Értékelés | Elle Kennedy: The Goal - A cél

2018. november 28., szerda

Képtalálat a következőre: „elle kennedy the goal”
http://tbbsisterhood.com/2016/09/26/review-the-goal-by-elle-kennedy/


Elle Kennedy: A cél
Eredeti cím: The Goal
Sorozat: Off-Campus
Műfaj: new adult, romantikus
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 432
Fülszöveg


A ​lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.

Vágytál már a folytatásra?


Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!

Hatalmas várakozás előzte meg, hogy végre olvashassam az Off Campus sorozat 4. részét is (különösen A pont függővége után), most viszont szokás szerint sírni tudnék, hogy lezárult egy tuti sorozat. Ilyenkor mindig érzek némi ürességet, hogy el kell engednem a történetet. Az írónő szokás szerint váltott szemszögből ismertette meg velünk az eseményeket, amit én a kezdetektől szuper ötletnek tartottam, így a párosok mindkét tagjának szemszögéből átláthattuk az eseményeket. Az Off Campusnál pedig különösen jól sikerült az időrend összeállítása, megvoltak azok a csomópontok, amelyek több könyvnek is kulcsmomentumai voltak. SpoilerSajnos Beau halála is ide tartozott. Spoiler vége. Ez a könyv amúgy is komolyabb hangulatú, mint az előzőek, ami elsősorban Sabrina háttértörténetéből fakad.Pedig, ha jól belegondolunk, mindegyik kötetben kerültek elő súlyosabb problémák is, csak nem voltak végig ennyire előtérben. A közepe felé már kezdtem hiányolni az eddig megszokott könnyedséget, humorforrásokat, Garrett és Logan előtérbe kerülése azonban meghozta számomra a kívánt felüdülést. Tucker valóban sokkal visszafogottabb, mint a csapattársai, ahogy most megismertem, már egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy az előző kötetekben nem igazán került a figyelem középpontjába. Sabrina ugyebár eleve hátrányból indult az alapján, amit eddig megtudtunk róla, ahogy azonban jobban beleláthattunk az életébe, a kezdeti távolságtartás nálam hamar együttérzéssé nőtte ki magát. Kimondottan tetszett, ahogy a Dean-nel való találkozását és későbbi kapcsolatát megalkotta az írónő. (Így túl a sorozaton, nekem továbbra is Dean a gyengém.) Sabrina és Tucker esetében szerintem ismét sikerült összeillő párost teremteni, Jamie pedig egyszerűen a szívem csücske lett (lehet, hogy ebben közrejátszott saját 9 hónapos leánykám is)! Teljes mértékben együtt tudtam érezni Sabrinával, ahogy próbál egyszerre több fronton helytállni, Tucker mamát pedig legszívesebben elküldtem volna valami melegebb éghajlatra. Összességében azt kell, hogy mondjam, a komolyabb hangvétel miatt majdnem bukott egy fél csillagot a zárókötet, Jamie azonban sikeresen visszatornázta a maximumra. Örülök, hogy sikerült mindegyik hokis srác történetét megismerni, ezek után szívesen vennék róluk pl. egy 10 év múlva sztorit is.


Értékelés
🌟🌟🌟🌟🌟

Extra - Borítók

341975923486143535432969323155913461948941946622
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co