Top 5 Szerda | Characters You'd Want at Friendsgiving

2018. november 21., szerda


Sziasztok!

Ismét szerda, egy újabb top 5 lista. Ezúttal azokat a karaktereket válogattuk össze akikkel szívesen ünnepelnénk 😀

Ez a téma igazi kiszúrás mert nagyon nehéz csak 5-öt leírni, a másik ki tart 5 vendéggel bulit? Na mind1... azért megpróbálom :)

Képtalálat a következőre: „amo jones elite kings series”
Nr. 1. Bishop Vincent Heyes - Amo Jones The Elite Kings Club sorozat, tudom hogy oltári nagy seggfej és a valóságban tuti nem viselném el, de hál' Istennek nem is kell így dédelgethetem tovább a képzeletemben...

Képtalálat a következőre: „waterfall effect k.k. allen”
Nr. 2. Jaxon Miller - K.K. Allen: Waterfall Effect, ő a tökéletes könyves álompasi, figyelmes, türelmes és hát őőőő *-*

Képtalálat a következőre: „bright side kim holden”
Nr. 3. Kate Sedgwick - Kim Holden: Bright Side, betegsége ellenére a világ legpozitívabb személye, igaz barát

Képtalálat a következőre: „colleen hoover it ends with us”
Nr. 4. Lily - Colleen Hoover: It Ends With Us - Velünk ér véget, egy csodálatra méltó erős nő

Képtalálat a következőre: „first and last laurelin paige”
Nr. 5. Reeve Sallis - Laurelin Paige First and Last sorozat, ez a férfi teljesíti legvadabb álmaidat és kívánságaidat :)

Ha barátokkal ünnepelsz, akkor az már egy buli. De ha igazán jó bulit akarsz rendezni, ahhoz nem árt 5-nél egy kicsivel több embert hívni. Ezért kevéssé hiszem, hogy beleférnék a megadott keretekbe. Sorry...


Képtalálat a következőre: „stage dive”
Képtalálat a következÅ‘re: „magnus bane”Képtalálat a következÅ‘re: „alice cullen”Először is a bulihoz zene is kell, ezért meghívnám a Stage Dive sorozat zenekarát.(Ez ugye akkor rögtön 4 fő) A szervezés gondját simán átpasszolnám Alice Cullennek, ő aztán profi ebben. Hogy igazán varázslatos legyen a hangulat, szívesen meghívnám Magnus Bane boszorkánymestert. Aztán az asztaltársaságból nem hiányozhatna néhány különleges karakter, mint A kárhozottból Nemezis, az Árnyak urából Ty, A trónok harcából az Ördögfióka, Agor a könyvimádó asha On Sai Esővágy és persze Auggie, Az igazi csodából. A társaság annyira színes és érdekes egyéniségekből állna, hogy biztosan érdekes este kerekedne.  Hű, de szuper lenne!


A mai téma is belopta magát a szívembe, ugyanis amikor igazán szimpatikus karakterekkel találkozom az olvasásaim során, óhatatlanul elgondolkodom rajta,hogy milyen lenne, ha a valóságban is léteznének ezek a szereplők, milyen lenne az ismeretségi/baráti körömben tudni őket. Így a "Friendsgiving" meghívottaim listája is elég bőségesre sikerült. De, hogy ne térjek el az ötös szabálytól, úgy gondoltam, a meghívottaimat öt regény szereplőiből válogatom össze. Igazából két társaságot tudok elkülöníteni.


Képtalálat a következőre: „a végzet ereklyéi - csontváros”
Az egyik lehetne a fantasy összejövetel, amelyen azokat a kedvenceimet vendégelném meg, akik úgymond nem a valóságos világ lakói. Így mindenképp együtt ünnepelnék A Végzet Ereklyéi szereplőivel (Clary, Jace, Alec, Isabelle, Simon, és aki az első a listámon Magnus!!! + Valentine és Sebastian). Hozzájuk természetesen betársítanám Rafit az Angelfallból.


Képtalálat a következőre: „stage dive series”
Képtalálat a következÅ‘re: „colleen hoover maybe someday”A másik társaság a valódi világ alakjaiból tevődik össze. Valamiért úgy alakult, hogy ebben az esetben zenészekkel venném körül magam. Elsőként a Stage Dive tagjai és párjaik (családjaik) kapnák a meghívást, majd Leiner Laura Bexijének főhősei, a Körte Records tagjai. Végül pedig CoHo Maybe Someday - Egy nap talán c. regényének főhőseivel Sydney-vel és Ridge-dzsel is szívesen találkoznék.

*képek forrása a google.com

Köszönjük! Genevieve & Coeur & Kikyo

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co