Borítóleleplezés | Marilyn Miller: A vezér

2019. január 17., csütörtök

A képen a következők lehetnek: 2 ember, öltöny és szöveg

Sziasztok!

Ezúttal Marilyn Miller áprilisban megjelenő könyvének borítóleleplezését hoztuk el nektek :D A könyv A vezér címet kapta.


Fülszöveg:

Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek felett áll, dönt élet és halál között, ő irányítja a félteke legnagyobb maffiahálózatát. Sötét és kegyetlen világba született, ahol nem engedheti meg magának a gyengeséget. Mert Ő nem más, mint a VEZÉR. Megismerkedik egy titokzatos vörös hajú nővel, és minden megváltozik… 
A találkozás vajon véletlenszerű? Serena Wayans súlyos terhet cipel és csak egy célja van. A VEZÉR bizalmába férkőzni. Elcsábítani. 
Serena vajon tényleg az, akinek mondja magát? Mi történik, ha a feléled a vágy, és a titkokra fény derül? Létezhet-e szerelem abban a világban, ahol brutalitás és hazugság uralkodik? 

,,A részemmé vált. Pontosan úgy, ahogy a sötétség a világosság része. A kettő együtt nem létezik, ahogy én sem létezem nélküle."


Az írónőről

Marilyn Miller vagyok és jelenleg írással foglalkozom. Erotikus–romantikus műfajban írok. Eddig négy megjelent könyvem van. Az első a Keserűen édes, a második pedig a Küzdj velem. A harmadik és negyedik egy sorozat, aminek az első része a Hozzád láncolva, a második pedig a Hozzád tartozva. Áprilisban jelenik meg az ötödik könyvem, A vezér címmel. 
Szeretem a sorokat saját élményeimmel, emlékeimmel, tapasztalataimmal feltölteni, természetesen némi fikcióval tűzdelve. Mindig azt mondom, én a karaktereimben élek! Miért? Mert sok esetben felruházom őket a saját személyiségjegyeimmel, erősségeimmel, gyengeségeimmel, hogy emberibbnek tűnhessenek. Ez nem cél nálam, nem eltervezett dolog, csak úgy jön. Olykor hagyom a karaktereket önálló döntéseket hozni, ilyenkor kissé kívülállónak érzem magam. De sikeresen együttműködünk a könyv születése közben.
Terveim a jövőre tekintve megvannak, három könyv van még tervben, tehát ha minden igaz, nem lesz hiány Marilyn Miller könyvekben a jövőben sem.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co