Cover Reveal | L.J. Wesley: 12 első randi

2019. február 20., szerda


Sziasztok!

Az a megtiszteltetés ért bennünket hogy - többek között- mi is leleplezhetjük L.J. Wesley: 12 első randi könyvének borítóját. A könyv a Könyvfesztiválon 2019. április 25-én jelenik meg.
Az író bizonyára sokak számára ismert, hiszen eddig 5 könyve jelent meg, köztük az Egy ​űrállomás-takarító naplója, mely április 10-én angol nyelven is elérhető lesz.

L.J. Wesley: 12 első randi
Kiadó: Mogul
Várható megjelenés: 2019. április 25. 


elsőrandi_7.png

Fülszöveg

Pam vagyok, és ez egyáltalán nem az én történetem. 
Nem bírtam már elviselni, hogy a legjobb barátnőm letargiában éli az életét egy rosszul sikerült kapcsolat miatt. Lépnem kellett, erre pedig csak egyetlen megoldást láttam. Átvettem az irányítást Sam szerelmi élete felett, hogy havonta legalább egyszer kimozduljon a lakása fogságából, és végre tovább tudjon lépni. Pasik széles választékát szállítottam le neki egy-egy randi erejéig, remélve, hogy ha az igazit nem is találja meg köztük, kiszakad a rátelepedő depresszióból, és újra elkezdi élni az életét. Legjobb barátnőjeként, kötelességem minden segítséget megadni neki, a magam nem feltétlen kedves módján.

↓↓↓ TELJES BORÍTÓ ITT TEKINTHETŐ MEG ↓↓↓

kiterített.png

A képen a következők lehetnek: szöveg

Sokat gondolkodtam rajta, hogy mennyire hivatalosan írjak magamról, aztán úgy döntöttem, hogy csinálom úgy, ahogy éppen jön.

L. J. Wesley vagyok, legalábbis amikor a könyveimet írom. Van rendes, magyar nevem is, nem is nehéz megtudni, de azt most inkább hagyjuk. 31. évemet taposom… vagyis nem, a 29-et. A 30. után visszafordítottam, úgyhogy most 25-30 között megy a ping-pong. 

Nem írok túl régóta. Még általános iskolás koromban (jó, az régen volt), elkezdtem verseket írni, sőt, amikor ötödikes voltam, különdíjat nyertem egy országos versenyen. Ahogy kikerültem az általános iskola falai közül,  úgy maradtak abba a versek… majdnem teljesen. 16 év alatt írtam nagyjából 10 új verset, ezt semmiképpen nem mondanám nagy teljesítménynek.

2016 augusztusában viszont, minden megváltozott. Egy ismerősömmel, aki írónak készült, sokat beszélgettünk írásról, tudta is, hogy korábban írtam verseket. Ő hívta fel a figyelmem egy kortárs online novella pályázatra. Eleinte nem is törődtem vele, hisz’ nem vagyok író, még csak költő sem. Aztán elolvastam a kiírást. Volt ötletem rá, így megírtam és beküldtem. Ez volt az első Afférok novellám. Helyezést ugyan nem ért el, de kaptam pár jó kritikát, így úgy döntöttem, hogy még írok pár ilyet. Szeptember végére az Afférok parkolópályára került, ugyanis ekkor álltam neki, az Egy űrállomás-takarító naplója című könyvemnek. A többi pedig már történelem.

Az író elérhetőségei:

Facebook írói oldala: https://www.facebook.com/ljwesley85/
Köszönjük!
a GCK bloggerei

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co