Értékelés | Sue Fortin: Sister, sister

2019. február 15., péntek

Thoroughly enjoyed this book! Obviously since I just started it last night and have already finished it ! 😂 It really kept me on my toes and it was pretty intense , especially as I listened to the audio on my way to work and screamed/ranted/warned the characters! I couldn't wait to get back to it as soon as I got home today! Really a fantastic read by @sue_fortin ! (See my previous post for the synopsis) #sistersister #sistersisterbook #suefortin #bookish #booknerd #bookreview #booknerdigans #bookrecomendation #bookstagram #book #psychologicalthriller #booksofinstagram #bookstagrammer #bookworm #bibliophile #bibliobibuli #goodreads
https://www.imgrumweb.com/post/BX1GVVVAvoF

Sziasztok!

Coeur visszatért és egy pszicho-thriller könyvet hozott nekünk, ami nem más mint Sue Fortin- Sister, sister-je! 

"Ha azt gondolod az értékelésemet olvasva, hogy nem érhet meglepetés a könyv olvasásakor, akkor nagyon tévedsz! " - Coeur


Fülszöveg


„Letehetetlen, élénk, drámai, túlfűtött, megindító, kalandos, briliáns, és még ennél is sokkal több… megéri az utolsó oldalig” – Sky's Book Corner

Nővérháború

Alice: Gyönyörű, kedves, manipulativ, hazug. 
Clare: Intelligens, lojális, paranoiás, féltékeny 
Clare úgy gondolja, Alice egy manipulatív hazudozó, aki el akarja rabolni tőle az életét. 
Alice úgy gondolja, Claire féltékeny, amiért hosszú idő után újra felbukkant, és a családjukban elfoglalt helye miatt. 
Egyikük igazat mond. Másikuk egy megszállott őrült. Két testvér. Egy igazság

Sue Fortin páratlanul izgalmas a pszichológiai thrillereiben soha nem tudhatod mi lesz a következő lépés. Nemzetközi sikerkönyvei végre itthon is megjelennek.

Ez a könyv még az Álomgyártól novemberben rendelt könyveim egyike. Sajnos csak most volt időm elolvasni, de ez nem a könyv hibája. Rendesen el voltam havazva a munkám miatt, de ezennel visszatértem és igyekszem aktivizálni magam. Először is egy értékeléssel.

Ez volt az első könyv, amit Sue Fortintól olvastam, s azt kell mondjam, hogy ezentúl is szívesen veszem majd  kezembe könyveit. Amúgy is egyre jobban szeretem ezt a műfajt. Bár azért ez nem az a körömrágós thriller. Inkább olyan, mint a krimik közül Columbo történetei, ahol a gyilkos személye nem volt igazából titok, a történet a nyomozás folyamatát mutatta be igazán élvezetes és egyedi módon. Ehhez hasonlóan a könyvben is kezdettől fogva lehet érezni, hogy melyik nővér az, aki az őszinte, és ki az, aki titkokat rejteget.
A történet szépen lassan vezeti be az olvasót az újra egyesülő család mindennapjaiba, miközben fellebbenti a fátylat a rég eltemetett titkokról. A nővérek keserédes egymásra találása, a féltékenység, a manipuláció és a paranoia egyre fokozza az izgalmakat.  De mint már említettem, nem az a rettegős izgalom járt át az olvasáskor, inkább az a fajta idegesség, hogy : Hogyan lehet mindenki ilyen vak? Miért nem látják a nyilvánvalót?  
És persze azon is volt időm közben elgondolkodni, mit is tettem volna én... lehet, megfojtom a kedves rokont:-)

Mindenesetre, aki egy kis izgalommal fűszerezett szórakoztató kikapcsolódásra vágyik, annak nyugodt szívvel merem ajánlani Sue Fortin könyvét. És ha azt gondolod az értékelésemet olvasva, hogy nem érhet meglepetés a könyv olvasásakor, akkor nagyon tévedsz! 

Értékelésem: 4,5 csillag


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co