TOP 5 Szerda | Karakterek akikkel szakítottunk volna

2019. február 20., szerda


Sziasztok!

Újabb hét új téma, ismét TOP 5 Szerda. Ezúttal olyan karaktereket mutatunk be akiket utáltunk, illetve tutira szakítottunk volna velük.

Mi is az a TOP 5 Szerda? Ez egy Goodreads-es kezdeményezés, ahol minden héten más- és más témával készülünk nektek. 
Az eredeti csoportot itt találhatjátok: https://www.goodreads.com/group/show/118368-top-5-wednesday

A magyar csoportot pedig itt: https://moly.hu/zonak/top-5-szerda

Ha van kedvetek csatlakozzatok ti is hozzánk ;)

Képtalálat a következÅ‘re: „idegesít gif”Ha egy könyvben idegesítőnek találom a kapcsolatot, akkor nem olvasom tovább. Tudom nem szép dolog félbehagyni, de képtelen vagyok rá. A korábbiakban inkább végigszenvedtem, de ez már a múlt. Viszont szerettem volna teljesíteni heti TOP 5 Szerda "feladatunkat" ezért a számomra legidegesítőbb szereplőket hoztam el. Nagy részben nők, fogalmam sincs miért, talán mert nem olvastam még hisztis férfi karakterről. Egyébként ez megint érdekes, ha egy nő pénz és hatalommániás azt utáljuk, ellenkező esetben ha férfi csinálja ugyanezt majdhogynem dicsőítjük, sőt. Na de én inkább elbújok, mert én is így vagyok vele.
Katy Evans: Real- Valós könyvében gyakorlatilag mind a két főszereplő idegesített. Brooke nyáladzása inkább tette taszítóvá Remingtont mint kívánatossá. 
Képtalálat a következÅ‘re: „hate gif”A. Meredith Walters: Utánad a sötétbe. Amennyire vártam a könyvet annyira ki is ábrándultam. Maggie vaksága, roppant idegesítő volt. 
Courtney Summer: Éles helyzet. Sloane állandó hisztijei kicsit kiakasztottak. Megértem hogy a testvére elhagyta, sajnálom is, de szerintem ebben a helyzetben a menekülés lett volna a logikus döntés, és nem az hogy megakarom ölni magam.
Ron Rash: Serena, igen, azt hiszem ő volt a legutáltabb főszereplő az össze közül. Szívtelen hatalom és pénzmániás nőszemély. Olyan indulatokat ébresztett bennem karaktere mire magam sem vagyok büszke.
Szerintem bőven elég ez a négy is, nem kell tovább ragozni.

Képtalálat a következÅ‘re: „hate her gif”Ismét érdekes témát kaptunk a héten, amelyet bevallom őszintén, én egy kicsit kicsavartam. Amikor ugyanis azon gondolkodtam, hogy kik lennének azok a kitalált személyek, akikkel már szakítottam volna, csupa olyat találtam, akivel eleve nem is szerettem volna összejönni. Akivel meg igen, azzal meg miért szakítanék? Volt viszont néhány olvasmányom, ahol viszont erősen gondolkodóba ejtett, hogy srác vajon mit eszik a neki rendelt főhősnőn. Úgyhogy átváltottam pasiszemszögre, és összegyűjtöttem azokat a női karaktereket, akikkel bizony én már szakítottam volna. Elsőként Kirsty Moseley: Álmaim őrzője c. regényének főhőse, Amber. Meggyőződésem, hogy Liam nagyon erős szemellenzőt visel, amiért beleszeretett a számomra szimplán idegesítő Amberbe, de hát ízlések és pofonok. Akit már szintén kitettem volna, az Abby Winter Treasure-jének főszereplője, Ann, aki szerintem meg sem érdemli Brad-et. Enyhén szólva is éretlenül kezeli a kapcsolatukat, az én türelmem már biztosan elfogyott volna vele szemben. 
Képtalálat a következÅ‘re: „bridget jones gif”Aztán ott volt Kékesi Dóra: Várom a párom c. könyvéből Szilágyi Henrietta, akinek az esetlensége számomra kicsit sok. Már Bridget Jones-ért sem voltam oda annak idején, úgyhogy nem igazán értettem Robit - aki egyébként tök normális volt -, hogy mi fogta meg Heniben, de hát az ilyen típusú lányoknak is el kell kelni, nem igaz? Azt viszont nem bánom, hogy a top5-öm csak top3-ra sikerült, ugyanis ez azt jelenti, hogy a legtöbb könyves párossal maximálisan elégedett vagyok. :)Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co