TOP 5 Szerda | Tavaszi Olvasmányok

2019. március 20., szerda


Sziasztok!

Megérkeztünk a heti TOP 5 Szerda bejegyzéssel, melyben tavaszi olvasmányainkkal foglalkozunk. Ti mit terveztek olvasni ebben az évszakban? Ötleteiteket várjuk hozzászólásban a bejegyzés alatt, illetve facebook oldalunkon.

Mi is az a TOP 5 Szerda? Ez egy Goodreads-es kezdeményezés, ahol minden héten más- és más témával készülünk nektek. 
Az eredeti csoportot itt találhatjátok: https://www.goodreads.com/group/show/118368-top-5-wednesday

A magyar csoportot pedig itt: https://moly.hu/zonak/top-5-szerda


Ha van kedvetek csatlakozzatok ti is hozzánk ;)
Nem igazán olvasok olyan könyveket amelyek a tavaszt idézik, nincsenek konkrét évszakhoz köthető olvasmányaim. De van néhány könyv, melyet biztosan olvasni szeretnék az évszak folyamán.... Egyébként annyira durva hogy csak 5-t írhatok... De persze nem csak annyit fogok xD
L.J. Shen: Pretty Reckless, izgatottan várom mit sikerült megint összehoznia az írónőnek :)
Shanora Williams: The Man I Can't Have, Shanora számomra új író, de sok jót hallottam már könyveiről. 
The Elite Seven sorozat. Jelenleg három rész jelent meg a sorozatban és mindegyiket olvastam, alig várom hogy olvashassam az összes részt.
E.L. James: The Mister, kíváncsi vagyok hogy az írónő milyen könyvet hoz nekünk a Szürke után.
Tiffany Reisz: The Rose - Szeretem Tiffany stílusát, így ezt a könyvet is olvasnom kell. Igazán sajnálatos hogy nem adják ki magyarul a teljes Eredendő bűnösök sorozatot, én konkrétan szerettem. De ez ugyebár nem tart vissza senkit attól hogy elolvassa, ahogy engem sem....
Meagan Brandy: Trouble At Brayshaw, ami a sorozat második része. Az első rész után muszáj elolvasni és az írónő tavaszt ígért megjelenésnek. Értékelésem az első részről még szerkesztés alatt.


Pretty Reckless (All Saints High, #1)        42867451

Mivel tavaszt idéző olvasmányokról nem igazán tudnék beszámolni, és az sem jellemző rám, hogy évszakhoz kötnék egy-egy műfajt, ezért a mai alkalomra a tavaszi olvasmánylistám első 5 darabját válogattam össze. Bár a terv száma erősen túllépi a megadott keretet, azért ha valami nem jön közbe - ilyen még nem volt :) - akkor az alábbiak lesznek a soron következő olvasmányaim. Leghamarabb Fábián Janka: Az utolsó boszorkány lánya c. könyvét fogom kézbe venni, nemcsak amiatt, hogy szeretném lezárni a sorozatot, hanem mert a kölcsönzésre már a hosszabbítás is hamarosan lejár. Őt fogja követni Laini Taylortól A különös álmodozó, ez a könyv ugyanis már a 2018-as terveim közt is szerepelt, csak sajnos mindig hátrébb csúszott az olvasási listámon. Na majd most! Mellettük vagy utánuk biztosan olvasni fogom Anne Rice: A múmia című könyvét, mivel az írónő nagy kedvencem, s ha már sikerült beszerezni ezt a gyöngyszemet is, sokáig tuti nem fogom váratni. Aztán szeretnék egy molyos kihívást is befejezni a tavasszal, amihez szellem főszereplőre van szükség, ehhez Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna című könyvét választottam. Remélem csupa jót fogok majd írni róla. És hogy kicsit más irányba is tekintgessek, mindenképpen tervben van Laurelin Paige-től a Szabadíts meg!, hiszen az írónő Első és utolsó sorozata nálam nagyon betalált.

    


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co