Előolvasás + Exkluzív beleolvasó | Ella Steel: Féktelen hajsza

2019. április 16., kedd


Ella Steel: Féktelen hajsza
Kiadó: Gyémántfelhő
Oldalszám: 420
Fülszöveg


Mira Wright egy fiatal nyomozó, aki a múltban elszenvedett fájdalmait, a munkájában szerzett sikereivel szeretné felülírni. 
Társai körében elismert és határozott nő, de ez mind csak a felszín. 
Az egyik nyomozás során a sors összehozza egy titokzatos férfival, akivel együtt tölt egy szenvedélyes éjszakát. 
Jay Davis az elkövetett hibáit nem tudja maga mögött hagyni, hiába az eltelt évek… a bűntudat nem engedi. 
Mira az évekig gyakorolt önkontroll ellenére sem képes parancsolni magának. Úgy érzi meg kell ismernie a férfit és meg kell fejtenie a férfi testét beborító tetoválások jelentését. 
Boldogságra lelhetnek ennyi titokkal a hátuk mögött? 
Mindent megpróbálnak, hogy ez sikerüljön, kivéve az őszinteséget. 

Aztán egy nap el kezd felszínre törni a múlt…
Ismét egy első könyv, egy számomra új írónőtől. Ella Steel csoportjában számos részlethez volt szerencsém Féktelen hajsza c. könyvéből, azonban csak a teljes könyvet elolvasva kaptam tökéletes képet. A történetet múlt időben olvashatjuk, gördülékeny és olvastatja magát. Az alapötlet nagyon tetszett, csakúgy mint a cselekmény felépítése. A karakterek szerethetőek, reálisak. Az elején örültem hogy ennyire részletesen betekinthettem gondolataikba, de egy idő után számomra zavaróvá vált. Jay és Mira erős karakterek, olyanok akikre fel kell nézni. Azonban néha inkább sajnáltam őket, mint felnéztem rájuk. 
Mira, egy igazi tökös csaj. Amit a fejébe vesz végig viszi, nem akar komoly kapcsolatot, az egy éjszakás kalandokat preferálja. Azonban Jay-hez már az első pillanattól kezdve vonzódik. Munkája során rengeteg veszély vár rá, de a legveszedelmesebb mégis az mely szívét ostorozza. Már ismeretségük sem indult egyszerűen, a folytatásról pedig ne is beszéljünk. 
Jay, nos nála érezni lehet hogy valami nincs rendben, valamit rejteget. A kemény külső azonban igazi érző szívet takar. Falai azonban majdhogynem áthatolhatatlanok, mihelyst adnia kellene magából egy darabot újabbakat húz fel maga köré. Azt hiszem ebben teljesen egyformák Mirával. Idővel Mira megtanult bízni, Jay is ad magából egy darabot. 

A falak szép lassan ledőlnek, de vajon mindkét fél részéről? Vagy a titok leleplezése még várat magára?

Nevettem, sírtam, bosszankodtam, aztán meg irtóra kiakadtam! Megtanultam bízni, hinni de csak azért hogy újra sárba tiporhassanak. A Féktelen hajszában rengeteg, csavarral, humorral és szenvedéllyel találkozhatsz. De vajon te készen állsz az utazásra?


KönyvtrailerMár majdnem elértem az autómat, amikor a telefonom csörögni kezdett. Még ahhoz is lusta voltam, hogy megnézzem, ki keres, így csak gyorsan felvettem. 
– Wright – szóltam bele. 
– Hello, édesem! – hallottam meg az összetéveszthetetlen érces hangját. 
Hiába az előbbi elhatározás, ez a magabiztos meg-szólítás kinyitotta a bicskát a zsebemben. Egy dolog, hogy nem rohanok a másik irányba, ha meglátom, de ettől függetlenül még nem fogom hagyni, hogy kész-pénznek vegye, hogy akkor és azt tesz velem, amikor és amit akar. 
– Először is, nem vagyok az édesed, másodszor, honnan tudod a számomat ? 
– Na, szóval megismered a hangomat . Örülök – mondta. Kihallatszott a hangjából, ahogy pimasz mosolyra húzódik a szája. 
– A beképzelt hanglejtésed összetéveszthetetlen – vágtam vissza. Eszembe sem volt növelni az egóját, másrészről viszont, már a hangja is elég volt ahhoz, hogy erotikus képek lepjék el az agyamat . Meg kellett ráznom a fejem, hogy visszatérjek a valóságba. 
– Csak nem rossz napod van, édesem? – kezdett bele megint. 
– Nekem? Már miért lenne? – kérdeztem értetlenül, de nagyon is tudtam, miért kérdezi. 
– Olyan harapós vagy. 
– Ezt mind te hozod ki belőlem – búgtam édesen a telefonba, hogy sejtése se legyen, ez most jó, vagy rossz dolog. Ő az egyetlen férfi, aki többször is beférkőzött a lábaim közé. Viszont, ezt neki nem kell meg-tudnia. Marknak talán tényleg igaza van. Élveznem kellene az élet adta lehetőségeket. Meg kell adnom a testemnek, amiért annyira sóvárog, de azért nem azonnal, hiszen kifejezetten élvezem, hogy Jayt is legalább annyira eszi utánam a fene, mint engem ő utána. Játszani akarsz, nagyfiú? Akkor játék indul. Elöntött a mámorító érzés, már csak a játék gondolatára is. 
– Kár színészkedned, tudom, hogy már most be vagy indulva – mondta érzékien, kiszakítva az előző kellemes gondolataimból. Hogy a picsába ismert ki ennyire gyorsan? Csak párszor megdugott, ennyi az egész. Ettől még nem kellene ismernie a gondolataimat és a szavaim mögött megbúvó igazságot. 
– Mit akarsz, Jay? – kérdeztem ingerülten. 
– Mikor végzel ma? 
– Most. Megyek haza, szeretném egyedül tölteni az éjszakát és kitisztítani az elmémet . 
Szeretné a halál… megint egy újabb magányos éj-szaka… 
– Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy most nem csak nekem, de saját magadnak is hazudsz. Egyáltalán nem akarsz egyedül lenni.  
– De bizony, szeretnék – indultam el újra az autóm felé, de fordulásom közben nekiütköztem egy hatalmas testnek. 
– Helló, bébi! – hallottam meg Jay érdes hangját. Lassan megemeltem a fejemet és a tekintetem eggyé olvadt mélybarna szemeivel. 
– Te meg, mi a francot keresel itt? – morogtam ma-gam elé, de a pillantásomat továbbra is képtelen voltam elszakítani tőle. 
– Eljöttem az én kis vadmacskámért, hogy szebbé tegye az estémet. – Olyan közel hajolt, hogy a lehelete a számat cirógatta. 
– Ne itt! – léptem hátrébb. 
– Miért? Csak nem azt hiszik, hogy apáca vagy? Netalántán szűz? Esetleg leszbikus? – lépett újra köze-lebb és egyre érzékibb hangon suttogott a fülembe. Az egész testemet elöntötte a forróság. 
Mi az isten van velem ennek a férfinak a közelében? A testéből áradó dominancia teljesen megtöri a határozottságomat. Ezen baromi gyorsan felül kell emelkednem. 
– Ha-ha-ha – mondtam pléhpofával, és a tenyeremet a mellkasának támasztottam, hogy messzebb toljam magamtól, de ez így utólag nagyon rossz ötletnek tűnt. Ahogy hozzá értem, úgy éreztem, mint akit megrázott az áram. A testem remegni kezdett, a lüktetés minden másodperccel erősebb lett az alhasamban és sóvárogtam az érintéséért. Azt akartam, hogy vonjon izmos karjai közé és tegyen újra és újra magáévá. 
– Mi a gond, bébi? – kérdezte és lenézett a kezemre, ahol megtámaszkodtam rajta. Azóta sem voltam képes elengedni. Hatalmas erővel vonzott magához. – Csak nem ideragadtál? – fogta meg a kezemet. A tenyeréből forróság áradt. A férfias, üde illata egyre jobban körülölelt. Messzebb kellett kerülnöm tőle. Ki kell szakadnom a bűvköréből. Összeszedtem minden erőmet és hátrébb léptem. 
– Most mennem kell – fordítottam neki hátat. 
– Ezt te sem gondoltad komolyan – rántott vissza magához. 
– De, nagyon is komolyan gondoltam – suttogtam felé egyre ingerültebben. Idegesített, hogy nem tudtam azt tenni, amit akartam. 
– Szerintem meg nagyon is hazudsz – hangsúlyozta az utolsó szót, miközben továbbra is szorosan tartott. Teljesen hozzá voltam préselődve a testéhez. Az ellenállásom egyre jobban fogyatkozott. 
– Rendben. De ma utoljára. Aztán szépen elfelejtjük egymást! Már így is hosszabb ez a kaland, mint bármelyik… – mondtam ki azokat a szavakat, amiket egyáltalán nem is gondoltam komolyan. 
– Ebből is látszik, hogy én különleges vagyok –  simított végig a testemen. 
– Az. Különlegesen nagy seggfej. Nagy érdem –rántottam meg a vállamat .  
– Kivételesen jó az ágyban. 
– Aha. Tényleg. Én ezzel nem dicsekednék. A lényed legjobb része a farkad. Engedd meg, hogy gratuláljak! – nyújtottam felé a kezemet gúnyosan. 
– Köszönöm – suttogta és elfogadta a kézfogáso-mat. Hatalmas tenyere szinte teljesen láthatatlanná tette a kezemet. – Örülök, hogy felfedezted az értékeimet – nevetett, miközben a kezemnél fogva közelebb húzott magához. 
– Azt mondtam, ne itt – sziszegtem a fogaim között.  A kezemet kirántottam az őt körülölelő vasmarok fogságából és igyekeztem távolabb kerülni tőle. Ebben a pillanatban megragadta a kezemet és az épület oldalához húzott, ami tökéletes takarást biztosított a kíváncsi tekintetek elől. – Mit művelsz? – kérdeztem meglepődve. 
– Emlékeztetlek. 
– Mégis mire? – nyögtem, ahogy megéreztem forró leheletét a bőrömön. 
– Arra, hogy mennyire élvezed, amikor velem vagy.
Éppen csak a számra tapadt, de bennem rögtön ezer érzés szakadt fel, ahogy ajka az ajkamat érintette. Feltört belőlem a hosszú napok óta visszafojtott vágy. Tűz száguldott végig az ereimben. Megragadtam a pólójánál fogva és közelebb rántottam magamhoz. Elégedett vigyorra húzta a száját és nyelvét egy gyors mozdulattal átcsúsztatta a számba, körbefonva  az enyémet. Olyan éhesen tekeredtek egymásba, hogy már azt sem tudtam, mit teszek, és hol vagyok. Az íze, az érintése tűzzel borította az egész testemet. Hangosan nyögtem a szájába és hagytam, hogy a keze a fenekembe markolva hozzászorítson kőkeményen feszülő férfiasságához. Minden sejtem sóvárgott a folytatásért, a testem altáján az izmok fájdalmasan ugrottak össze. Úgy éreztem, már attól elérném a megkönnyebbülést hozó orgazmust, ha most hirtelen belém vágódna. Az emléktől, milyen érzés, amikor tövig elmerül bennem, hangosan felnyögtem. 

– Látom, sikerült felidézni pár emléket – suttogta a nyakamba és még közelebb vont magához. A testéből áradó fékezhetetlen szexualitás tovább hajszolta a már így is robbanásig feszült testemet.Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co