Értékelés | Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

2019. április 1., hétfő

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Sorozat: Lili Green 2.
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 604


Fülszöveg


Lili ​Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.

Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?

Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

Carrie Copper Ügynök tűsarkúban című könyvét már régóta szerettem volna elolvasni. Egy Moly-os kihívásban való részt vételem tette aztán igazán aktuálissá az elolvasását. Mivel az írónő már az első résszel (A szemtanú) feliratkozott a kedvenc szerzőim közé, tudtam, hogy mit is várhatok ettől a könyvtől. És nem csalódtam: Lili történetének folytatása méltó volt az első részben megtapasztalt minőséghez. Szenvedély, romantika, izgalom. Igazi fordulatos krimi.

 Lili újból hozta a formáját. Kérdezhetnétek, hogy azok után, amit az első részben átélt, hogyan képes újból veszélybe sodorni magát. De hát mit tehetett volna, ha egy szívének közeli barát élete függ tőle. Veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe keveredik, de feltalálja magát, és karakán természete, csípős nyelve ha időnként bajba is keveri, de sokszor van segítségére.

Az is nagyon tetszett, hogy minden megismert és  megszeretett szereplővel találkozhattam újra. De annak ellenére, hogy teljesen érthető módon a sárga irigység esz meg szerintem minden női olvasót Nikosz után, nekem mégsem ő a kedvenc szereplőm. Vessetek meg érte kedves könyvmoly társaim, de én nagyon szeretem John karakterét, humorát. Na persze csak barátnak, hisz annak első osztályú lenne.

Vigyázat! Carrie Cooper könyvei erős függést okoznak! Ha belekóstolsz izgalmas történeteibe, egyedi stílusába, csak egyre többet fogsz kívánni. Még, még és még!

Értékelésem: csillagos 5


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co