Nyomodban hét | Karakterinterjú Daisyvel

2019. május 21., kedd


Sziasztok!

Kíváncsi vagy, milyen ember Daisy? Most megismerheted te is ;)


Számos szabályt megszegtél már, miért?
Valójában igen… Nem bírom a szabályokat. Hátráltatják a munkát. Tudom, hogy ez nem vet rám túl jó fényt, de engem csak az érdekel, hogy életeket mentsek. És nem a szabályok… Tudom, hogy szükség van rájuk, tudom, hogy az életünk részei, de nem érdekelnek. Ha választanom kéne a szabályok és emberéletek között, hát az utóbbit választom. És meg is tettem.

Miért lettél gyilkossági tanácsadó?
Kezdetben még nem tudtam igazán, mi akarok lenni. Pszichológiát tanultam, mert segíteni akartam. Később Richardnak köszönhetően belecsöppentem a nyomozás világába, és megszerettem. Így is nagyon sokat tehetek az emberekért, és ki akartam használni. Nem vagyok nyomozó. Nem végeztem el az iskolát, bár Richard folyton nyüstölt vele. Persze így még inkább meg van kötve a kezem, de egyelőre sem időm, sem energiám nincs rá. Túl sok minden van a fejembe, túl sok fájdalom a szívemben… Nem tudnék még erre koncentrálni. Talán a jövőben.

Hogy érzel Oliver iránt? 
Oliver… jó ember. Nem tartja magát annak, de az. Érdekes és tanulságos együtt dolgozni vele. Hogy mit érzek iránta? Nem tudom. Imádom a társaságát, és ha nincs velem, hiányzik. Sokat gondolok rá. Ez lehet a szerelem?

Hogyan viszonyulsz a konfliktusokhoz? 
Nem csípem őket. Nem szívesen keveredek konfliktusokba, de ha az igazamért kell harcolni, akkor megteszem. Ha pedig azt látom, hogy egy konfliktusban másoknak lenne szüksége védelemre, akkor is simán közbelépek. Nem szeretem az elnyomást.

Kapcsolódó képHogyan vélekedsz magadról? 
Jó kérdés. (nevet) Fogalmam sincs. Magamról? Nem tartom magam valami jónak. A szándékaim mindig tiszták és őszinte ember vagyok, de sokszor gyalogolok át másokon egy-egy ügy érdekében. Számos előadást tartok csoportos gyűléseken olyan embereknek, akik lelki vagy testi traumát szenvedtek el. Nemcsak beszélek, hanem meg is hallgatom őket. Ezért csinálok mindent. Ezért szegek szabályt. Nem akarom, hogy még több ilyen nő és férfi kerüljön ki a társadalomból. 

Mik a céljaid? Mi motivál? 
Szerintem ezt az előző kérdésben kifejtettem. Segíteni akarok. Bármi áron.

Mi a legnagyobb félelmed?
A legnagyobb félelmem, hogy kiderülnek a titkaim. Sajnos több is van…

Képtalálat a következőre: „shh gif”Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co