Cover Reveal | Mariana Zapata: Szívvel a falnak

2019. szeptember 13., péntek


Sziasztok!


Ezúttal Mariana Zapata - Szívvel a falnak könyv borítóját leplezzük le. Eredeti címe: The Wall of Winnipeg and Me, ez lesz az írónő első magyar nyelven megjelenő könyve.

Őszintén szólva, szerintem nagyon eltalálták a borítókat :) 
Ti mit gondoltok?

A képen a következÅ‘k lehetnek: egy vagy több ember és szöveg 29367958. sy475


Fülszöveg

Ha Mr. Darcy amerikai focizna...Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását aszövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.

Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.

A "winnipegi nagy fal"-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.

Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?

Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?

Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.

Éld át a tüzét!


Exkluzív idézetek


„Ettől függetlenül a rosszkedve olyan csúcsokat döngetett, hogy bekerülhetett volna a rekordok könyvébe. Nagy szó ez tőlem, hiszen három idősebb lánytestvér mellett nőttem fel, akik sokszor egyszerre menstruáltak. Miattuk van az, hogy szinte semmi – és senki – nem tud felhúzni igazán.”
„Itt van ez a pasi, aki sohasem volt igazán kedves hozzám, és barátkozni sem óhajtott velem, amíg fel nem mondtam. Most meg egy gigantikus szívességet kér tőlem, én meg nem érzem úgy, hogy segítenem kellene neki.”

„Elképzelni sem tudom, miért vetődött fel benne, hogy esetleg meggondolom magam, vagy hogy kihátrálok az egyezségből, vagy hogy bármit teszek, ami éppen a fejében jár. Hosszasan és alaposan átgondoltam mindent, mielőtt beleegyeztem a házasságba. Egy sportkarrier bármikor megtörhet, akkor is, ha az ember a legjobb formában van.”


A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, virág, szemüveg, növény és túra/szabadtéri

Az írónőről

Mariana Zapata egy coloradói kisvárosban él férjével és két túlméretezett gyerekével, szeretett dán dogjaival: Doriannal és Kaiserrel. Amikor nem ír, akkor olvas, kirándul, csókokat nyom a vonakodó fiúkra, vagy színleli, hogy ír.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co