Előolvasás | Ludányi Bettina: Kettőnk titka

2019. október 14., hétfő

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

Ludányi Bettina: Kettőnk titka
Sorozat: Függőség
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 356Fülszöveg


„Kiszámíthatatlan ​és sokkoló fordulatok. Soha nem tudhatod, mi lesz a következő lépés.” – Anarchia Könyvblog
„Ha kézbe veszed Ludányi Bettina könyvét, egy olyan történetet kapsz, amely csúnya játékot játszik az elméddel.” – Gck's Book Review
Mi az erősebb: a függőség vagy az akarat?
Niki Varela alkoholista. Lassan egy éve nem iszik, mégis különös dolgokat tapasztal maga körül. Időről időre üres borosüvegek tűnnek fel a lakásában. Hiába állítja, hogy nincs köze hozzájuk, még a legjobb barátnője sem hisz neki. Nem is csoda, hiszen egyetlen betörésre utaló jel sincs.
Alexios Hallas pszichológust valaki felkérik egy nyomozáshoz,így hozza össze a sors Nikivel. Hiába foglalkozik évek óta függőkkel, még így sem ismeri fel időben, mi folyik a lány körül.
Egy alkoholfüggő képzelgéseiről lenne szó csupán, vagy valaki az őrületbe akarja kergetni a lányt? Mi a különbség a valódi tettes és az áldozat között? Meddig képes egy függő uralkodni a sóvárgáson, ha mindent elveszít, ami fontos volt számára?
Ludányi Bettina írónő új regénye, a Kettőnk titka ezúttal a függőség lélektanát járja körül. A pszichológiai thriller és a pszichológiai dráma jegyei keverednek össze egy történetben, amelynek nem fogod kitalálni a végét.
Hihetetlen hogy Bettina ismét mekkora történetet alkotott. Ha kézbe veszed Ludányi Bettina könyvét, egy olyan történetet kapsz, amely csúnya játékot játszik az elméddel.

A cselekmény lassan, fokozatosan indul be, majd a történet közepétől felgyorsul, onnantól pedig nincs megállás. 
Jelen időben Nikki és Alex szemszögéből olvashatjuk. Fő szálon Nikki élete, illetve az alkoholizmus. Hogyan indult el a gyógyulás útján és hogy milyen nehéz ezen az úton haladni. Hatalmas energia, kitartás és támogató környezet szükséges hozzá. 

Mellékszálon Alex kapcsolódik a történetbe, aki egy pszichológus. Az ő karaktere is roppant érdekes, valamiért vonzza magához ez az ügy, nem tudja elengedni. Ezerszer is megpróbálja de nem megy neki....

A történet beszippant, falod az oldalakat, halálosan izgulsz! Aztán elérsz az utolsó fejezetekhez és bekövetkezik amire még álmodban sem gondoltál volna! Mire gondolok? Tőlem nem tudod meg a választ! Állj neki és olvasd el!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co