Értékelés | Mira Sabo: Előjog

2019. december 2., hétfő

Képtalálat a következőre: „mira sabo előjog”
kép forrása moly.hu

Mira Sabo: Előjog
Sorozat: Fehér Gallér
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 500Fülszöveg

Mira ​Sabo lebilincselő bestsellerei NEKED szólnak.
Olvastál már SZEXIS, hatalommániás pasikról erotikus történetet történelmi vonatkozásban? Majd most!
A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar MILLIÁRDOS Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire kíváncsi.
A világháborútól a rendszerváltásig nyúló cselekménnyel, FRISS, egyedülálló szemlélettel, RENDKÍVÜLI hitelességgel, SZEMTELEN stílusban megírt történet egy gyönyörű lány és egy hatalommániás férfi szerelméről. A szabad NewYork és a kommunista Magyarország kontrasztja és egy háború elől menekülő család küzdelme a hovatartozásért. A múlt sötét titkai, izgató szexjelenetek, különc gazdagok, a thrillerek feszültsége.
Mira Sabo bestsellerei már bizonyítottak, olvasók tízezrei izgultak a szereplőkért, most pedig itt van az, amire annyian vártak. Egy önállóan is élvezhető, elsőrangú regény, amely magában foglalja a nagysikerű trilógia előzményét egy szigorú és kegyetlen férfi szemszögéből és a sztori folytatását egy sorozatban, amely garantáltan odaláncol a lapokhoz.
Lenyűgözően szenvedélyes történet, nem hétköznapi olvasóknak.

„Minden nő alázatos, csak nem egy bétahímmel. Az erős nő is be akar hódolni, mert bele van kódolva, de csak az alfának.”
Tamássy Áron

Mira Sabo: Előjog című könyve a Fehér Gallér sorozat első része. Úgy nagyjából tisztában voltam az írónő korábbi munkásságával, de eddig még nem tudtam sort keríteni könyveire, e hibámat pótolni fogom. 
Elérte a maga elé tűzött célt, megállt a saját lábán és brillírozott. Kíváncsian váron a folytatást!

A történet két fő szálon fut. Többnyire jelen időben olvashatjuk, de betekintést kapunk a múltba is. Őszintén mondom számomra ezek a visszatekintések voltak a legkedvesebbek. Igen, tudom, hogy ez hogyan hangzik annak, aki már olvasta a könyvet, mert a kedves szót használni eléggé morbid, de értsétek rá! ;) Betekintést kapunk a Tamássy család múltjába, Áron és Zsolt gyermekkora alapján pedig megérthetjük miért lettek ilyen férfiak felnőttkorukra. 

Tamássy Áron egy jóképű, manipulatív, számomra kissé beképzelt milliárdos. (Olvasás közben számtalan szituációt képzeltem el, amiben sajnos ő húzta a rövidebbet) Fellengzős karakter aki azt hiszi, hogy pénzen mindent meg lehet venni, bárkin, bármikor átgázol célja elérésében. Szemérmetlenül felhasználja vagyonát és kapcsolatait, másrészről pedig hülye lenne, ha nem tenné. Mindig mindenki előtt jár egy lépéssel, amely magas intellektusra utal, viszont ezekkel a manipulatív tettekkel csupán mértéktelen önbizalomhiányát támasztja alá.  Ez a férfi egy két lábon járó ellentét. Látszólag egy kemény, kegyetlen karakter, azonban a történet folyamán rengetegszer megenyhül. Hogy minek, vagyis kinek köszönhetőek a változások? Egy csinos, okos ámde középosztálybeli hölgynek. 

Szófia egy erős, független nő. Tudjátok itt egy kicsit elakadtam, nem tudtam, hogy mit is írhatnék róla úgy, hogy ne spoilerezzem vagy szidjam a kisasszonyt. De megpróbálkozom vele. Áronnal való megismerkedésükkor csodáltam kitartását, nem adta be a derekát. Egy borzalmas tragédia során végül kicsúszik lába alól a talaj, de szerencséjére van egy váll melyre mindvégig támaszkodhat. Áron készségesen segít neki mindenben, na de vajon mi hajtja? Hát ezt nem tőlem fogjátok megtudni ;)

Mindent összevetve az Előjog egy izgalmas, lebilincselő néhol pedig megbotránkoztató történet. Igazi érzelmi hullámvasút.

Képtalálat a következőre: „4 stars out of 5”Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co