TOP 5 Szerda | 2020 legjobban várt könyvei

2020. január 15., szerda


Sziasztok!

Ezúttal 2020 legjobban várt 5 könyvét hoztuk el nektek! Nem volt könnyű összeírni, mivel magyar távlatban még nem jelentették be az összes idei tervezett megjelenést, de azért még így is volt miből válogatni ;)


Genevieve

1. Őszintén remélem hogy idén magyarul is elolvashatom Amo Jones: The Silver Swan könyvét, ami a Könyvmolyképző kiadó gondozásában fog megjelenni. Ugyan egy kicsit félek a fordítástól, de bízom benne hogy a kiadó mindent megtesz a tökéletesség elérése érdekében...
2. Ludányi Bettina összes eddig megjelent könyvét olvastam, így májusban Kettőnk bűne címmel érkező könyve sem maradhat el a listámról.
3. Marilyn Miller több könyvet is tartogat nekünk 2020-ra, kétség sem fér hozzá hogy nekem olvasnom kell őket <3
4. Azt hiszem ezzel ki is végeztem a magyar írókat, illetve magyarul megjelenő könyveket... Mint azt tudjátok, Amo Jones hatalmas kedvencem! Idén több könyv is várható tőle mint pl.: Sicko, In Fury Lies Mischief & ISS (Midnight Mayhem Book 2-3), Crowned by Fate (Crowned 2.), Sancte Diaboli Book 1 (The Elite King's Club Book 6)
5. Másik kedvencem Isabella Starling, (Fawn Bailey, Betti Rosewood) könyvei, idén várható tőle A Hurt So Sweet Book 3 és bizonyára még rengeteg könyv! Akármit is ír én tutira el fogom olvasni!!!

Igen, tudom hogy ez több volt mint 5 könyv, de nagy részük egy íróhoz tartozott, ez csalásnak számít?! 

Coeur


Kezdjük az általam ismert és kedvelt magyar szerzők műveivel:

1.Nemrég fejeztem be Borsa Brown Gyalázat című sorozatát, ami nagyon tetszett, így szívesen próbát tennék új sorozatával, a Sapho-val is.
2. R. Kelényi Angelika Lányneveldéjének folytatását nagyon várom, hiszen az igazi izgalmak csak most fognak következni.
3. L. J. Wesley-től három könyvet olvastam, Sportosan szólva 2:1-re áll a tetszési indexe. Elolvasva a Hetedhét birodalom fülszövegét, úgy láttam, hogy a történetet olyan fanyar humor és irónia szövi át, ami nekem nagyon be fog jönni.

Most pedig jöjjenek a számomra új szerzők művei:
4. Raphael Montes Titkos vacsorák című könyvét a Holtodiglan című könyvhöz hasonlítják, ami a thriller kategóriában etalon. Szóval abban reménykedem, hogy egy hasonlóan csavaros, izgalmas történettel gazdagodom, ha elolvasom a Titkos vacsorát.
5. Ilyen szempont alapján választottam Daniel Kalla A kolostor átka című könyvét is. A megmagyarázhatatlan megbetegedések, melyek gyökerei egészen a középkorig nyúlnak vissza, biztosan sok izgalmat tartogatnak számomra.

És szokás szerint egy plusz könyv :-).  
Japhet Asher: A szellemőr naplója című könyve igazán unikumnak ígérkezik. Hisz a történet olvasása közben egy ingyenes app használatát ajánlja a fülszöveg. Hát ez érdekesnek ígérkezik!

Kikyo

Sajnos nem vagyok teljesen képben a 2020-ban várható könyveket illetően, de a közeljövőbeli megjelenések kapcsán van néhány olvasmány, ami már egy ideje felkeltette az érdeklődésemet. Baráth Viktória: A főnök c. regénye abszolút favorit volt, amikor olvastam, úgyhogy amint megláttam, hogy jön A főnök 2. oltári ujjongásban törtem ki. Aurora Rose Reynolds: Előtt sorozatának befejező részét már tavaly vártam, remélem, hogy Nico történetét idén olvashatom végre. Fábián Janka Az utolsó boszorkány történeteivel vett meg magának annak idején, A könyvárus lány c. idén megjelenő regénye ugyancsak sok jót ígér számomra. Bár ötöt nem tudtam összeszedni, amit még szívesen olvasnék, az J. L. Perry: Tizenkilenc levél c. könyve, ami csupán cím alapján keltette fel az érdeklődésemet.

Következő hét témája:
TOP 5 könyvadaptáció


 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co