ARC Review | Fake It 'Til You Break It by Meagan Brandy

2020. február 3., hétfőFake It 'Til You Break It by Meagan Brandy


Blurb


Fake.

That’s what we are.

That’s what we agreed to be.

I thought it would be harder, convincing everyone our school’s star receiver was mine and mine alone, but we played our parts well.

So well, the lines between us began to blur until they disappeared completely.

The thing about pretending, though, someone’s always better at it, and by the time I realized my mistake, there was no going back.

I fell for our lie.

And then everything fell apart.

It turned out, he and I were never playing the same game.

He didn’t have to break me to win.

But he did it anyway.

This story is completely different than Meagan's Brayshaw High series. We can find it in the same heat, but the participants and the atmosphere are different. We can read the story in the present time from Nico & Demi's POV. I need to confess I'd rather love to read it to Nico's perspective. He is so interesting, nice and very patient personality. He's a little impulsive in nature, but he is different than his mates. We have a perfect ideal looks like a typical bad boy but in the background, you can feel that this is not entirely true. He's a little young to me (haha), he's managed to abduct my heart. 
Demi is a popular, smart, nice, fun girl. She's mature for his age, she has a lot of friends but she is too lonely. She is greatly different than Meagan's previous heroines.
The high school bullying is in the center of the recently appearing books. However, the Fake It 'Til You Break It isn't like that. This book is a refreshing freshness for you. Of course, this book also contains conflict because it is necessary. This book is in a completely different category. The writer added some really surprising twist, while I'm reading FITYBI that make you just open my mouth. While reading we can feel the main characters something hiding in the darkness.
Their relationship isn't real, but what happens when the lines blur and you don't know what's true and what's false?


I expected the boundaries blurred by the false things to be true, but I wasn't prepared for it that these things are tiny chopped up my heart. But that what's happened.

Favourite Quotes

"Even when you had no fuckin’ clue… you were my baby."

"I don’t want you lies. I want your all."

"What happens when this show's over?"

"– Maybe I can be different.
Maybe … you can be mine."

Genevieve's review in Hungarian

Ez a történet teljesen más mint Meagan Brayshaw High sorozata. Megtalálható benne ugyanaz a forróság, a szereplők és a hangulat mégis különböző. Maga a történet jelen időben játszódik, Nico & Demi szemszögéből olvashatjuk. 
Meg kell gyónnom hogy Nico szemszögét szívesebben olvastam, ő annyira érdekes, kedves és roppant mód türelmes egyéniség. Ugyan egy kissé lobbanékony természetű, de mégis annyira különbözik a vele egyidősektől. Kaptunk egy tökéletes ideált, tipikus rossz fiúnak beállítva, de a háttérben érezhető hogy ez nem teljesen fedi a valóságot. Bár egy kicsit fiatal lenne hozzám (haha), mégis sikerült elrabolnia a szívemet. 
Demi pedig egy népszerű mégis okos, kedves, életvidám, lány. Korához képest érett, rengeteg barátja van mégis annyira magányos. Nagyban különbözik Meagan eddigi főhősnőitől. 
A mostanában megjelenő könyvek központjában a középiskolai bullying szerepel, azzal hogy a Fake It 'Til You Break It nem erről szól, üdítő frissességet hoz magával. Persze ez a könyv is tartalmaz konfliktusokat, hiszen fordulatokra igenis szükség van, mégis ezek teljesen más kategóriába sorolhatóak. Sőt néhány igazán meglepő csavart is hozzáadott az írónő, melyek láttán csak tátottam a számat. 
Olvasás közben érezhetjük azt is hogy főszereplőink életében bizony ott rejtőzik a sötétség. Kettejük kapcsolata nem valódi, de mi történik ha a határok elmosódnak és nem tudod mi igaz és mi hamis? 

Vártam hogy a határok elmosódásával a hamis dolgok igazzá váljanak, de nem voltam felkészülve rá hogy apró darabokra szaggatják a szívemet. Mégis megtörtént. 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co