Borítóleleplezés | Jennifer L. Armentrout: Till Death - Mindhalálig

2020. február 12., szerda


Sziasztok!

Ezúttal Jennifer L. Armentrout: Till Death - Mindhalálig borítóját leplezzük le, ami egyébként eszméletlenül gyönyörű lett. 
Luxen illetve Várok rád sorozatát olvashattuk magyarul is, ez a lista tovább bővülhet 2020-ban. :) Mi nagyon szeretjük az írónő könyveit, bízunk benne hogy a Mindhalálig is felkerül kedvenceink listájára.


A képen a következők lehetnek: virág és szöveg

Fülszöveg

Tíz év telt el az óta, hogy Sasha Keaton elhagyta nyugat-virginiai otthonát, miután kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból.

Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI ügynök is újra felbukkan, és fogadalmat tesz, hogy helyrehozza tíz évvel korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.

Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény borzalmainak egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole soha sem volt képes megbocsájtani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány szórakoztató szexissége alatt, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.

Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

A képen a következők lehetnek: 1 személy
kép forrása

Az írónőről

Jennifer L. Armentrout New York Times, USA Today bestseller szerző, aki a Luxen-, a Várok rád-, a Titan- és a Komor elemek-sorozataival világszerte belopta magát a fiatal és a felnőtt olvasók szívébe. Young adult regényeiből csak az Egyesült Államokban több mint egymillió példányt adtak el 2011 óta. A RITA- és számtalan más irodalmi díj birtokosa, és jelölték már a Goodreads Choice Awardsra is. Nyugat-Virginiában él férjével és kutyáikkal.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co