TOP 5 Szerda | Kedvenc erotikus könyveink

2020. február 19., szerda


Sziasztok!

Igen még mindig február, és igen még mindig a romantikus és erotika jegyében hozzuk TOP 5 Szerda bejegyzéseinket! De nyugi! Ígérjük ez lesz az utolsó ;) 

Genevieve

    

Első gondolatra csakúgy mint az előzőek ez sem tűnt annyira nehéznek. Majd megnéztem az olvasmánylistámat és rájöttem hogy kegyetlenül nehéz lesz választanom, annyi erotikus könyvet olvastam. De persze megpróbálkozok vele. 
1. Trilina Pucci: Truth, ami a Sinful sorozat első könyve, és egyben az első könyv is amit az írónőtől olvastam. Eszméletlen jó, ajánlom mindenkinek.
2. Laurelin Paige: Első érintés, ami még mindig BEST!
3. Mia Asher: Laza erkölcsök, nem győzöm hangsúlyozni Mia tehetségét. Olyan hihetetlenül jú stílusa van!
4. Pam Godwin: Vágyakra hangolva, szerintem ez volt az első könyv amit az írónőtől olvastam. Ez egy nagyon megosztó történet.
5. Marilyn Miller: A vezér, Marilyn-t nem hagyhattam ki ebből a listából, imádom a könyveit! :)

Coeur

    

Először azt gondoltam, gondban leszek eheti top szerdánkkal. Aztán az olvasmánylistámat átnézve rádöbbentem, hogy bőven van miből választanom. 

Kezdeném a sort azzal a könyvvel, ami szerintem az egyik leghíresebb ebben a műfajban. Vannak akik szeretik, és vannak akik kimondottan gyenge könyvnek tartják. Ez E. L. James A szürke ötven árnyalata című alkotása. Annak ellenére, hogy nekem nem lett kedvencem ez a történet, úgy gondoltam, helye van a listámon, mivel ez volt az első erotikus témájú olvasmányom.  
A következő választásaim olyan könyvek, amikben az ízlésemnek megfelelő mennyiségben található erotika. Ezek: Penelope Ward: Legdrágább mostohabátyám és  J. L. Perry: Rohadék című könyvei. Mindkettőben igazán jó az alaptörténet, a főhősök pedig szerethetőek és karakteresek. Imádtam a köztük lévő dinamikát és az élvezetes szócsatáikat is.
Következzen egy magyar szerző is. Lakatos Levente: Szigor című könyvének egyértelműen helye van az eheti top 5-ben. Azt gondolom a hazai erotikus irodalom mezőnyében mindenképpen dobogós helye van.
Végére hagytam L. J. Shen: Scandalous - át, ami ebben  a műfajban talán a legnagyobb kedvencem.  Eddig még csak angolul volt szerencsém olvasni az írónő könyveit, de remélem a Sparow után fordításra kerülnek más műve is.

Kikyo

    

Bár nem tartozik a műfaj a kedvenceim közé, rájöttem, hogy amiket eddig olvastam - amikor Genevieve kilök a komfortzónámból, és rám tukmál egy-egy ilyen könyvet - azok között még rossz nem volt. Mivel rövid a lista, az 5 kedvencet sem lesz nehéz összeszedni.
Számomra a műfaj koronázatlan királynője Laureline Paige, akitől az Első érintés és Utolsó csók c. könyvek viszik nálam a prímet. Őt követi a képzeletbeli dobogón Mia Ashertől a Laza erkölcsök, majd Leylah Attar Papírhattyú c. könyve, ami szintén emlékezetes olvasmányom maradt. Magyar vonatkozásúak közül Baráth Viktória: A főnök c. könyve szintén nagy kedvencem lett, alig várom, hogy olvashassam már a második részt is. Végül pedig muszáj említést tennem Anne Rice-ról, akinek szintén minden könyvét áthatja az erotika. Tőle talán A testtolvaj meséjét emelném ki, amiben szintén voltak e téren "hűűűűhaaa" jelenetek.


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co