TOP 5 Szerda | Tavaszi olvasmányaink

2020. február 26., szerda


Sziasztok!


Ezúttal tavaszi olvasmánylistánkat hoztuk el nektek. Bevallom elég nagy hülyeség volt azt hinni, hogy csak 5 könyvről lesz szó, de azért van akinek még ez is sikerült! ;)

Genevieve


Tavaszi TOP 5,  haha vicces :D Eddig 8 angol és 4 magyar könyv vár olvasásra, ez mind márciusra. DE melyeket a legjobban várok:
Első helyre természetesen csak AMO JONES könyv kerülhet, március 10-én jelenik meg a Midnight Mayhem sorozat második önállóan olvasható köteteként, és az In Fury Lies Mischief címet kapta.
Második helyre Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de... c. könyv került. Vágyakra hangolva könyvével megvett magának az írónő. Ezt sem hagyhatom ki. 
Harmadik helyre ismét egy angol könyv került TRILINA PUCCI, március 26-án Filthy Little Pretties címmel fog megjelenni. Sinful sorozata alapján arany amit ír, ki nem hagynám a világ összes kincséért sem ;)
Negyedik helyen Rina Kent könyvei állnak, elsősorban Royal Elite sorozata, másodsorban Lies & Truths Duetje, harmadsorban pedig Isabella Starling-al közösen érkező Hate & Love Duet. 
Végül de nem utolsó sorban Ludányi Bettina: Kettőnk bűne, ami a függőség duológia második könyve. Bettina eszméletlen jól ír, még egy könyvét sem hagytam ki és nem is fogom! 
Ez volt az én rövid listám, azért milyen ügyes vagyok már, negyedik helyre simán felsoroltam 8 könyvet ;) xD

Coeur


Először is két könyvvel kezdeném a sort, ezek: Borsa Brown Sapho és On Sai: Vágymágus kötetei. Biztosan ezekkel fogom kezdeni a márciust.
Aztán "hoztam" át tavalyról olyan trilógiákat, melyek utolsó részét még nem olvastam el. Ezek közül már csak Marie Rutkoskitól A nyertes csókja-val vagyok adós magamnak. De nem ez az egyetlen fantasy, amit a közel jövőre tervezek.
Az idén kezdtem el Sapkowski Vaják sorozatát, melyből három részen vagyok túl, így még van belőle bőven. A tavasz folyamán biztosan elolvasom a 3.-4. vagy még több részét is.
Végül, ebben az évben is volt már szerencsém új, eddig nem ismert szerző művét olvasni. Sienna Cole: Elme-játék című könyvével egyértelműen megvett magának. De van még olyan magyar írónő, akinek a könyveivel szívesen megismerkednék. Ő Budai Lotti, akinek olyan ízlésesek és szépek a könyvborítói, hogy muszáj egyet kézbe vennem. Talán a  Nyugati szerető-vel fogom kezdeni a sort.

Kikyo


Haha! Még hogy Top5 tavasz! Talán top5 az elkövetkező néhány hét, mert egész tavaszra szerintem nem 5, de legalább 15 könyv be van tervezve, amit szeretnék elolvasni. Aztán, hogy ebből mennyi fog megvalósulni... Főleg, mert tudom, hogy molyos kihívásfüggő lettem, úgyhogy most sem olyan könyvet kezdtem el olvasni, amit már tervezgetek egy ideje, hanem ami passzol a plecsnigyűjtő szenvedélyemhez. Ami viszont biztos, hogy tavasszal újra visszatérek az árnyvadász világhoz, valószínűleg Az árnypiac kísérteteivel fogok kezdeni a témában. Végre sikerült beszereznem Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek c. gyönyörűségét, aminek nemcsak a borítója a címe is melengeti a szívem, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok már a belbecsre is. Tuti, hogy olvasni fogom Laini Taylor Különös álmodozójának 2. részét, a Rémálmok múzsáját, amelyet szintén már egy hónapja megvásároltam egyik kedves molytársamtól. Elég régen olvastam már Assassin's Creed könyvet is, már hiányzik a lelkemnek, talán az Egységet fogom az elkövetkezőkben kézbe venni. És, hogy a romantikus énemet is tápláljam, a Szerelem 5 lépésben ugyancsak egy vonzó borítós könyv, amit egy ideje halogatok. Tavasszal remélem sort keríthetek erre is. 

2 megjegyzés:

 1. Höhöhöhö, ki nem találhattam volna hogy az IFLM lesz nálad az első helyen. :D

  <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha <3 Ez egyértelmű nem xD De nem tavaszi, mert már elolvastam, és áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá <3

   Törlés

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co