ARC Review | Amo Jones: In Fury Lies Mischief | Midnight Mayhem Book II.

2020. március 7., szombat



Blurb

She was everything that I wanted.
He was everything that I despised.

Until she wasn’t.
Until he wasn’t.

Killian Cornellii was a walking calamity. He reached inside of me and touched every single inch of my ruined soul, but he didn’t just touch it. He caressed, petted, and captivated it. He tailored me to fit into the palm of his hands. The same hands that possess so much cruelty, were the very same that comforted me.

I thought I knew him.
He thought he knew me.

This isn’t a fairy tale, or some achingly beautiful story about two soul mates who instantly fall irrevocably in love with each other.

This is a story about a love so painful, so rich, that it destroys everything and everyone around it.
Including ourselves.

Midnight Mayhem is the platform to which Killian performs his tricks on, but the greatest trick wouldn’t come from him.

It would come from me.

Tricksters don’t have hearts.
They just pretend that they do.
Tick. Tock. Tick. Tock.


In Fury Lies Mischief is the second book of Midnight Mayhem series. It can be read as a STANDALONE. We can read the story from Killian & Saskia's POV. 
When I take an Amo book or write a review about it I just can't help myself. I'm flooding the story all the time. It is what it brings out of me.  I read from a lot of authors, but she's my BEST EVER. 
The highlight of my life when I start to read a new book from Amo. Everytime when I got her books in my hands, the real world is disappears. From that moment only that world exists what Amo's created. And this world ruined me. Fucking. Ruined. Me. This feeling, this characters! I can't explain with words. This is FUCKING EPIC.
I thought there is no character who I liked better than King. I was wrong, again. KILLIAN IS PERFECT.  He is occupant and savage but simultaneously he is a protector and a real likeable character. We can know a new heroine. She is Saskia. Her character has long been a mystery to me. I didn't understand if she didn't know about Killian why did she fight so vehemently against. However, that there is no escaping, because, yes it's LOVE. Twisted, dark and maybe ugly, but LOVE. Meanwhile, I felt that this whole thing isn't that simple. Something is happening in the background. Somewhere there is a missing piece which makes it a whole picture. I thought nothing new, already she can't surprise me. Yeah, I was wrong, again. She masterfully twist the story. The whole thing taking place before my eyes and I didn't see. She did it again, she gave us a PERFECT STORY again. Although I still don't understand why I'm so surprised...You need to read!!!!

Teasers

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, ülő emberek és szöveg
A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Genevieve's review in Hungarian

Az In Fury Lies Mischief a Midnigh Mayhem sorozat második része, önálló kötetként is olvasható. Killian és Saskia szemszögéből ismerhetjük meg a történetet. 
Amikor kézbe veszek egy Amo könyvet, vagy éppen értékelést írok róla egyszerűen nem tudok segíteni magamon, áradozok, ÁLLANDÓAN. Ez van, ezt hozza ki belőlem. Rengeteg írótól olvasok, de ő az egyetlen aki tényleg a LEG LEG LEG számomra. Szóval kezdem áradozásom, ezért előre is bocs ;)

Életem fénypontja mikor egy új Amo könyvet vehetek a kezembe, ilyenkor a való világ eltűnik és csak az a világ létezik melyet ő alkotott. Ez a világ pedig tönkretesz engem. TELJESEN. Az érzés, amit olvasás közben érzek, a karakterek melyeket megalkotott. Egyszerűen nincsenek rá szavak. Annyira egyediek és tökéletesek, hogyha akarnék sem találnék bennük hibát. 
King után azt hittem nem tud olyan karakterrel megismertetni akit jobban szeretnék, de tévedtem, ismét. KILLIAN EGYSZERŰEN TÖKÉLETES. Birtokló, és igen kegyetlen, közben pedig védelmező és egy igazi szerethető karakter. Ezzel egy időben új női főhőst is kaptunk Saskia személyében. Az ő karaktere nagyon sokáig rejtély volt számomra, nem értettem ha nem ismerte Killian-t miért küzdött ennyire vehemensen ellene. Azonban van ami ellen hiába harcolunk, mert igen ez bizony szerelem. Csavart, sötét és igen talán csúnya is, de akkor is SZERELEM. Eközben éreztem hogy ez az egész nem ennyire egyszerű, valami történik a háttérben, valahol van egy hiányzó darab mely egésszé teszi a képet. Úgy gondoltam nem történhet semmi új, már nem tud meglepetést okozni. Igen, ismét tévedtem. Olyan mesterien csavarta a történetet hogy az egész ott zajlott a szemem előtt mégsem vettem észre. Ismét megcsinálta, megint egy TÖKÉLETES történetet adott nekünk. Bár még mindig nem értem miért vagyok meglepődve... Akárhogyis, ne hagyd ki! 


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co