Előolvasás | Ludányi Bettina: Kettőnk bűne | Függőség 2.

2020. március 20., péntek
Fülszöveg


Elég ​erős az emberi akarat, hogy megmentsen a tébolytól?
Niki Varela élete káoszba fordul, amikor rájön, mi a lakásában zajló különös jelenségek valódi oka. Eljön az a pont, amikor a tagadás már nem működik, és szembe kell néznie a sötét árnyakkal. Mindezt úgy, hogy már senkiben sem bízhat maga körül. Túlságosan elfajultak a dolgok.
Alexios Hallas pszichológus még mindig nem tudott megbirkózni a történtekkel. Mire rájön a borosüvegek mögött húzódó rejtélyre, már túl késő lesz. Nem tehet semmit – sem az ártatlanokért, sem Nikiért. Mindketten megtapasztalják, mennyire törékenyek az emberi kapcsolatok, és olykor éppen az fordul ellenünk, akiben a leginkább megbíztunk…
Hogyan birkózik meg Niki az őt ért traumával? Vajon Alex képes lesz helyesen dönteni, amikor alkalma nyílik rá, vagy inkább utat enged a sötétségnek? Hogyan alakul egy függő sorsa, aki majdnem az életével fizetett egy barátságért?
A Kettőnk titka folytatásával újra lélektani vizekre evezünk. A sorok között megelevenedő pszichológiai thriller méltó lezárása Ludányi Bettina Függőség-sorozatának.A Kettőnk bűne Ludányi Bettina Függőség duológiájának második része. Nem olvasható önálló kötetként, szükség van az első rész elolvasására ahhoz hogy megértsd. Több szereplő szemszögéből, végig jelen időben olvashatjuk a történetet. Fő szálon a nyomozásról olvashatunk, illetve Alexet is jobban megismerhetjük. A Kettőnk bűnében ezen felül 3 új kulcsfontosságú karakterrel ismerkedhetünk meg. 
A történet végig izgalmas, pörögnek az események, de mindig kapunk egy szusszanásnyi időt hogy felfoghassuk mi történt éppen. Bettina pont úgy játszik velünk mint a szereplőivel. Egyik pillanatban megnyugtat, de csak azért hogy a következőben újra lelökhessen a szikláról. Mikor már azt hiszed kiismerted a történetet mindig történik valami amire egyáltalán nem számítottál. Persze volt néhány kiszámítható esemény és igazából szükséges volt, hiszen így nekünk is lehetett sikerélményünk olvasás közben. De megnyugtatlak titeket ezek száma elenyésző. Totálisan meglepett a végkifejlet.  
Látszik hogy az írónő rengeteg időt töltött a háttér információk megszerzésével hiszen története így lehet ennyire hiteles, valóságos. Kitűnő munkát végzett. Gratulálok. 


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co