"Te nem lehetőség vagy (...) Hanem a második esélyem." | Értékelés | Pam Godwin: Szerelmet ígértél, de...

2020. április 16., csütörtök

Fülszöveg


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Hú! ​Egyszerűen nem tudok választani. Mindig jött egy újabb, meglepő fordulat, miközben áradt a műből a szenvedély. Csodás írás. Nem tudtam letenni a könyvet. Ötcsillagos.” – Pepper Winters, a New York Times sikerkönyveinek szerzője

„Szépen megírt, időnként kicsit szókimondó, erotikus regény. A Szerelmet ígértél, de egy olyan mű, melyre azután is élénken emlékszünk, hogy elolvastuk. Godwin leírásaiból árad az energia és a szenvedély.” – Celia Aaron, író

Elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam: Cole, a bőrkabátos, lázadó fickó kell nekem. Ő a megtestesült szenvedély és lobbanékonyság.
Amikor a munkája külföldre szólítja, megígéri, hogy visszatér, de sosem tartja be az ígéretét.
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe, hogy mindent szétromboljon körülöttem.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, mindent, ami azalatt történt, míg nem volt velem. Most már fogalmam sincs, hogy voltam képes beleszeretni valaki másba is…
Trace igazi csábítás. A második esély. Eltökélte, hogy legyőzi a versenytársát.
Egy biztos: ez a verseny teljesen kikészít. Nem tudok választani.
Harcolunk és szeretkezünk. Ellenállunk és behódolunk.
Két férfit szeretek, de csak egyikük lehet az enyém.


Pam Godwin New York Times és USA Today bestsellerszerző szenvedélyes, magával ragadó regénye egy szerelmi háromszög buja történetét tárja az olvasók elé."Te nem lehetőség vagy – válaszolom, miközben odalépek Trace-hez. – Hanem a második esélyem."

Az írónőtől már korábban is olvashattunk magyarul, hiszen Vágyakra hangolva c. könyve 2018-ban megjelent a kiadó gondozásában. Nagyon örültem mikor megtudtam hogy további köteteket is terveznek kiadni Pam Godwintól. A borítók kifejezetten tetszenek, sajnos azonban a címválasztás nem tetszik. Persze a történethez illik, csupán az eredeti címhez nem. A másik, az elején szeretném leszögezni hogy nem olvasok fülszöveget, sem most sem máskor, így tényleg nem tudtam hogy mit várhatok a történettől. Az értékelésem írása közben olvastam el, és nem értem miért kell hogy ennyire konkrét legyen? Lényegében lelőtte az egész történetet. :(
A történet jelen és múlt időben olvasható, ez azonban egyáltalán nem teszi nehézkessé az olvasást. Két főszereplőt ismerhetünk meg Danni és Trace, valamint  egy fontosabb mellékszereplőt Cole személyében. Cole (aki egyébként Danni jegyese) egy munkája során eltűnik és soha nem tér vissza élve. Majd három év után Trace berobban Danni addigi nyugodt kis életébe és ezzel mindent felkavar.
Danni egy nagyon érdekes, kedves karakter, aki imád táncolni (ami egyébként a munkája is). Maga sem tudja eldönteni hogy mit akar Tracetől, mármint a szexen kívül. A vonzódás kézzel tapintható kettejük között, ezt senki nem tagadhatja. 
Trace egy milliárdos playboy, jóképű, kicsit nyers modorú, olyan mintha egy eszeveszett játékot játszana. Akarja Dannit, aztán meg nem akarja. Megy az állandó adok-kapok, aztán mikor minden egyenesbe ér, na akkor történik valami amire egyáltalán nem számítottál. A történet egészén érezhető hogy egy titok húzódik a háttérben, DE HOGY PONT EZ. Kíváncsi leszek Danni végül kit választ! Vagy hogy egyáltalán választ-e ;)

A Szerelmet ígértél, de.... tökéletes kikapcsolódást biztosít minden erotikarajongó számára. 


A sorozat további részei:


...Összetörted a szívem, majd...
Várható megjelenés: 2020. május 20.


Fülszöveg


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Ez ​a könyv igazán vad vizekre evez” – Wrapped Up In Reading Book Blog

„Amellett, hogy a műből árad az erotika és a szenvedély, végig érződik egyfajta fájdalmas feszültség.” – MammieBabbie.com

Két hazugság. Két férfi, aki nem osztozik
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor elment. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe. Tombolt, és rombolt.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, amiről eddig azt hittem, hogy igaz. Már azt sem tudom, hogyan, és miért voltam képes beleszeretni valaki másba.
Trace egy igazi csábítás. A sziklám. A második esély. Eltökélte, hogy legyőzi a versenytársát.
Egy biztos: ez a verseny teljesen kikészít. Nem tudok választani.
Harcolunk és szeretkezünk.
Ellenállunk és behódolunk.
Mindketten hazudtak nekem. Rivalizálásuk éppen olyan erős, mint a vágy, hogy az övék legyek.
Két férfit szeretek, de ha csak az egyik lehet az enyém, akkor egyiküket sem választom.


Az Összetörted a szívemet, majd… a Harcolj értem-sorozat második része. Pam Godwin New York Times és USA Today bestsellerszerző romantikus-erotikus sorozata tele van érzelmekkel és szenvedéllyel. Ez a könyv biztos, hogy feldúlja az olvasók szívét.


...Visszajöttél értem!
Várható megjelenés: 2020. augusztus 20.


Fülszöveg


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Pam ​most is lenyűgözőt alkotott, mint mindig.” – Schmexy Girl Könyvblog

„Kivételes befejezése a trilógiának. Teljesen magával ragadott már az első kötettől kezdve.” – White Hot Reads

Három különböző ember. Három különböző nézőpont.
Cole.
Az első szerelmem.
A rosszfiú, akinek már a mosolya is veszélyes. Szenvedélyes, lobbanékony természet, aki
mindig magára vonja a figyelmet. Sötétbarna szeme viszont csak értem ragyog.
Trace.
A második esély.
Közel két méter magas norvég félisten, makulátlan öltönyben. Minden lépését előre
megtervezi, és a hatalmába kerít.
Én.
Szabad szellemű táncművész, aki két férfi között őrlődik. Úgy tűnik, nincs megoldás.
Próbáltam elmenni, maradni, ellenállni, és megadni magam.
Mit csináljak?
Két férfit szeretek, ezért csak egy dolgot tehetek: harcolok.


A Visszajöttél értem! a Harcolj értem-sorozat befejező része. Pam Godwin New York Times és USA Today bestsellerszerző ebben a köteteben is az érzelmeket szenvedélyes, romantikus köntösbe csomagolta. Kivételes befejezése a trilógiának.Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co