Szerzők a középpontban hét - J.K. Smith | 1. nap | Bemutatkozás és könyvek

2020. november 16., hétfő

 

Sziasztok!

Mint azt már biztosan láttátok az elmúlt héten új rovatot indítottunk, de nem csupán külföldi olvasóinkra gondoltunk hanem Rátok - hazai olvasóinkra - is. Reméljük ti is annyira fogjátok élvezni, ahogyan mi a közös munkát.
Pár hete pattant ki az ötlet a fejünkből, hogy egy teljes hétig lássunk vendégül hazai és külföldi írókat blogunkon, így egy kicsit közelebb kerülhettek ti is hozzájuk. 
Felsoroljuk összes eddig megjelent könyveiket, beleolvasóval, idézetekkel, interjúval és egy book tag-el is készülünk számotokra. 


Az írónőről

J. K. Smith vagyok, anyakönyvi nevemen Kovács Judit. 
Két gyönyörű lányommal és a vőlegényemmel élek egy kis községben, ahol a saját vállalkozásomat vezetem. 
2016-ban kezdem el írni, hogy kilábaljak a pánikbetegségből, depresszióból, és ez a hobbi a mai napig velem maradt. Remélem, még hosszú évekig nem hagyom abba, mert nagyon szeretem.
Nem terveztem kiadni az írásom, mégis rábeszéltek. 4 év elteltével ott tartok, hogy a napokban már az ötödik regényem kerül a boltok polcaira.
Az írás sok újat adott nekem. Például nem ismertem volna meg olyan embereket, akiket nem adnék semmiért. 🙂 Emellett pedig megtanított jobban megismerni önmagam, erősebb lettem, kitartóbb...Kívánságlistára Kívánságlistára Kívánságlistára Kívánságlistára

Rendeld meg! Rendeld meg! Rendeld meg! Rendeld meg!

November 18-án érkezik


Kívánságlista Előrendelés


Az írónő közösségi elérhetőségei

Facebook FB csoport Instagram MOLY

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co