Borítóleleplezés - Cover Reveal | Amy Harmon: The Bird and the Sword - A madár és a kard

2021. február 3., szerda


Sziasztok!


Ezúttal egy borítóleleplezéssel készülünk, nem is akármilyennel, hanem Amy Harmon: A madár és a kard c. könyvének leleplezésével.

Az írónő majdnem összes magyarul megjelent könyvét olvastuk Kikyoval és hatalmas rajongói is vagyunk :) Amikor megláttam a borító szavazást, a könyvmolyképző facebook oldalán, nagyon szorítottam hogy ez a borító nyerjen, ESZMÉLETLENÜL GYÖNYÖRŰ lett :)


Fülszöveg

A szerelem valóban nem ismer határokat?
Csitt, leányom, tartsd magadban! Minden szót, mi elhagyná ajkad!
Legyen az erőd benned rejlő, ne szólj, ne mondj, míg az idő eljő!
Tanulj, fejlődj, de ne beszélj, hallgass, lányom, hogy tovább élj!
Aznap, amikor anyámat megölték, megmondta apámnak, hogy többé nem fogok beszélni, és hogy ha meghalok, ő is velem hal. Azt is megjósolta, hogy a király eladja a lelkét, a fiát pedig elnyeli az ég.
Apám igényt tart a trónra, és most a háttérben várakozik, várja, hogy anyám szavai valóra váljanak. Apám kétségbeesetten vágyik a koronára. Én csak szabad akarok lenni.
Hogy szabad legyek, el kéne szöknöm, de anyám átka és apám kapzsisága fogva tart. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot hallatni, képtelen vagyok karddal bánni, vagy elcsábítani a királyt. Egy olyan földön, ahonnan minden mágiát kiirtottak, talán a szeretet az egyetlen varázserő. De ki lenne képes szeretni… egy madarat?

„Kötelező olvasmány, gyönyörűen megírt történet, szívet tépő,
izgalmas könyv. A szavak elsöpörnek, a románc rabul ejt,
és teljesen elkábít Amy Harmon elképesztő műve.”
– Vilma Gonzalez, USA Today

„Ez egy szépséges mese az első szerelemről, a felnőtté válásról, az értékekről, megbocsátásról és elengedésről.” – Sonja, moly.hu

„Ez a könyv egy gyönyörű költemény. Az írónő maga is Ékesszóló, a szavai
tintába rejtett varázsigék, amik teljesen megigéztek.” – _NaRa_, moly.hu

A szerzőről:

Amy Harmon Wall Street Journal, USA Today és New York Times bestseller szerző. Már fiatalkorában tudta, hogy írással szeretne foglalkozni, és felváltva írt dalokat és történeteket. Mivel búzaföldek közepén nőtt fel, televízió nélkül, és a könyvei és a testvérei jelentették számára az egyetlen szórakozást, pontosan érzi, mi kell egy jó történethez. A könyveit immár tizennyolc nyelven adják ki, ami egy igazi valóra vált álom a vidéki lány számára a utahbeli Levanból.
Eddig tizennégy könyve jelent meg, köztük a fantasy A madár és a kard, ami a Goodreads Év Könyve-díj döntőse volt. Az új megjelenésekről szóló hírekért, az írónő bejegyzéseiért és még ennél is többért csatlakozz Amyhez a www.authoramyharmon.com-on

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co