Borítóleleplezés - Cover Reveal | Kresley Cole: A tél halottai (Arkánum krónikák 3)

2021. február 3., szerdaSziasztok!


Igen, még egy borítóleleplezéssel jövünk, ezúttal pedig Kresley Cole: A tél halottai c. könyv borítóját leplezzük le. Azóta várok erre a kötetre, mióta egy nap alatt elolvastam az első részt. Nem is voltam hajlandó elkezdeni a másodikat míg meg nem jelenik a következő :)


Tedd kívánságlistára! | Jegyezd elő!


Tervezett fülszöveg

A Méreghercegnővel és a Végtelen lovaggal kezdődő nagy kaland A tél halottaival folytatódik.

Vajon Evie képes meggyőzni két rivális szerelmét, hogy működjenek együtt? Az életük múlik rajta a New York Times bestseller szerző Kresley Cole Arkánum Krónikájában, amely egy fordulatos cselekményekben bővelkedő történet izgalmas mentőakciókkal, megváltással és a létező legalantasabb bosszúval.

Szívszorító döntések

Evie-t szinte elvarázsolja a nehézségek nélküli élet a Halálnál, mígnem Jacket elkapják a Szeretők, a két legrettenetesebb Arkánum. Bármit megtesz, hogy megmentse, ha kell, még a Halál gyönyörű műkincsekkel és kényelmi eszközökkel teli börtönéből is megszökik, mit sem törődve egykori szerelme lopott pillantásaival.

Bizonytalan győzelem

Bár a szíve egy darabja a Halállal marad, Evie nekivág a veszélyekkel teli posztapokaliptikus pusztaságnak, hogy a szövetségeseivel összeállva közösen támadjanak a Szeretőkre. Egy ilyen félelmetes ellenség legyőzéséhez haditerv szükséges, ami azt jelenti, hogy Evie-nak, Jacknek és Aricnak szövetkeznie kell. Evie maga sem tudja eldönteni, mi a nagyobb lehetetlenség: túlélni a rabszolgakereskedőket, a pestist, a zsákosokat és a többi Arkánumot, vagy rávenni Jacket és a Halált az együttműködésre.

Két hős visszatér

Szerelem és gyűlölet között keskeny a határvonal, és Evie-nak fogalma sincs, hányadán áll Jackkel vagy a Halállal. Vajon ez a valószínűtlen hármas le tudja győzni a Szeretőket, mielőtt egymást ölnék meg?

A szerzőről:


Kresley Cole New York Times bestsellerszerző a Halhatatlanok alkonyat után és a fiatal felnőtteknek szánt Arkánum Krónikák sorozat írója. Regényeit számos nyelvre lefordították, eddig háromszor zsebelte be a RITA-díjat, neve az amerikai és külföldi bestseller-listák éllovasai között szerepel.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co